Epe stond er de afgelopen maanden slecht op. Dat heeft zijn weerslag op hoe burgers tegen de gemeente aankijken.
Volledig scherm
PREMIUM
Epe stond er de afgelopen maanden slecht op. Dat heeft zijn weerslag op hoe burgers tegen de gemeente aankijken. © Hans van de Vlekkert, bewerking de Stentor

Epe krijgt een 1 van de burger, maar gemeente is blij met zichzelf

Burgers van Epe oordelen vernietigend over hun gemeente, terwijl politici en ambtenaren juist bovengemiddeld positief zijn. Dat blijkt uit onderzoek dat de gemeente heeft laten doen naar het functioneren van de lokale democratie. Slechts 11 procent van de inwoners zegt vertrouwen te hebben in het gemeentebestuur. Vertaald in een rapportcijfer: een 1.

6 reacties

 • B.J. Mastenbroek

  1 jaar geleden
  Mooie voorbeelden zijn het volstrekt zinloze varkenshek dat de vorige burgemeester er door gedramd heeft en het actuele geval van de fietssnelweg. Ook dat zinloze project wordt er om een of andere reden door gedramd, terwijl iedereen die regelmatig gebruik maakt van het fietspad over de vroegere spoorlijn vaststelt dat die €30 Mio in het water wordt gesmeten.
 • B Zieleman

  2 jaar geleden
  En hópla, weer ruim 144.000 euro verspild aan een broekie van een wethouder. Aan wachtgeld notabene! 3 Maanden "gewerkt" en een zak met geld toe. De gemeente vindt zichzelf nog steeds superieur??? Schaam jullie!!!
 • L.H. Slijkhuis

  2 jaar geleden
  De vergaande zelfingenomenheid van politici, bestuurders en ambtenaren van de gemeente Epe, die al vele jaren bestaat, verhindert dat deze mensen kritisch naar zichzelf gaan kijken en bereid zullen zijn de burgers van de gemeente met open vizier tegemoet te treden.
 • jos zoet

  2 jaar geleden
  Functie elders?
 • Harm Platz

  2 jaar geleden
  Zelfingenomenheid en geen vrees om eruit geknikkerd te worden want dan wacht wachtgeld. Wat een contrast met een gewone burger.