Ergernis om gevreesde coronamaatregelen: ‘Ongevaccineerden verpesten het voor de rest’

VIDEODe roep om maatregelen tegen de hausse aan coronabesmettingen en de daarmee samenhangende toename van ziekenhuisopnames wordt steeds sterker. Het Outbreak Management Team (OMT) brengt donderdag een vervroegd advies uit aan het kabinet, dinsdag is er een persconferentie waarin mogelijke nieuwe maatregelen worden afgekondigd. In Deventer is er ergernis over eventuele aanscherpingen.

24 reacties

 • K. van Venen

  1 jaar geleden
  Kan er ook een vleugje lief en sociaal in dat corona vaccin. Man man jullie moeten jezelf eens horen..
 • JS van Katwijk

  1 jaar geleden
  Waarom is men nog voor ziektenkosten verzekerd als er redelijkerwijs een vaccinatie genomen had kunnen worden? De kosten blijven, maar die worden nu (indirect) door de middenstand, overheid en de zorg medewerkers betaald. Ik zie het verschil tussen je eigen huis in brand steken en daarna de verzekering ervoor laten opdraaien niet.
 • Robbert Scholten

  1 jaar geleden
  Je kunt mensen niet verplichten zich te laten vaccineren,wel om er niet mee om te gaan,in mijn privé omgeving doe ik dat al geruime tijd,je niet laten vaccineren is asociaal en dat mag je best uitstralen
 • Robbert Scholten

  1 jaar geleden
  Vaccineren is altijd belangrijk,dat gebeurt al na je geboorte,honderd jaar geleden kon je aan infectie ziektes gemakkelijk sterven en dat gebeurde ook op grote schaal,ik ga ook liever niet om met niet gevaccineerden,we zijn inmiddels met zoveel mensen dat je het je niet kan permitteren niet gevaccineerd te zijn,
 • Eddy Masselink

  1 jaar geleden
  Ik vind het volkomen terecht als de overheid ongevaccineerden zou verplichten die prik te halen. Net zoals het ook verplicht is om eerst je rijbewijs te halen als je in een auto de weg op wilt, om slechts één voorbeeldje te noemen. Tegen dat rijbewijs wordt ook niet geprotesteerd...
 1. Alcides verliest voor de achtste keer op rij, Rohda Raalte doet uitstekende zaken en Columbia pakt een punt
  Liveblog

  Alcides verliest voor de achtste keer op rij, Rohda Raalte doet uitsteken­de zaken en Columbia pakt een punt

  Er is weliswaar nog één speelronde te gaan tot de winterstop, maar Rohda Raalte zal ongetwijfeld met een goed gevoel terugkijken op de eerste seizoenshelft. De ploeg van Laurens Knippenborg won vandaag met 0-1 van Westlandia en doet daarmee uitstekende zaken in de Vierde divisie A. Heino leed een nipte nederlaag tegen de koploper, terwijl Alcides haar meerdere moest erkennen in Purmersteijn. In de eerste klasse D pakte Columbia een punt en dat zal na twee nederlagen voelen als een overwinning.
 1. Keiharde dreun voor Rohda Raalte, Heino verliest van Hollandia en SC Emmeloord doet goede zaken
  Liveblog

  Keiharde dreun voor Rohda Raalte, Heino verliest van Hollandia en SC Emmeloord doet goede zaken

  Rohda Raalte boekte vorige week nog een klinkende zege op Alcides, maar kreeg vandaag op bezoek bij SJC een flinke dreun te verwerken. De ploeg uit Noordwijk won met liefst 7-1. Ook Heino is er niet in geslaagd het goede resultaat uit de eerste wedstrijd na de winterstop een passend vervolg te geven, terwijl de ontmoeting tussen Alcides en Westlandia voortijdig werd gestaakt. In 2J deed SC Emmeloord uitstekende zaken door EMMS te verslaan.
 2. Columbia diep in de problemen, Rohda Raalte veel te sterk voor Alcides en Heino pakt uitstekend punt
  Liveblog

  Columbia diep in de problemen, Rohda Raalte veel te sterk voor Alcides en Heino pakt uitstekend punt

  Alcides won de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop en was er alles aan gelegen die zege een goed vervolg te geven op bezoek bij Rohda. Maar de promovendus uit Raalte bleek een paar maatjes te groot voor de Meppeler ploeg. Heino pakte knap een punt in en tegen Hoogeveen, terwijl Schalkhaar een belangrijke overwinning boekte op AZC. Columbia beleefde daarentegen een dramatische herstart.