Vreugde bij de fans van Go Ahead Eagles en PEC Zwolle, maar dit soort beelden zullen we de komende tijd niet zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Vreugde bij de fans van Go Ahead Eagles en PEC Zwolle, maar dit soort beelden zullen we de komende tijd niet zien. © ANP (fotobewerking: de Stentor)

Frustratie bij fans GA Eagles en PEC Zwolle na KNVB-besluit: ‘We worden weer opgesloten’

PollGrote teleurstelling in Deventer en Zwolle over het besluit van de KNVB om het betaald voetbal niet stil te leggen, maar door te spelen in lege stadions. Geen fans op de tribunes dus de komende weken bij Go Ahead Eagles en PEC Zwolle. Het zorgt voor frustraties en onzekerheid bij clubbestuurders en supporters. ,,Het lijkt alsof alle shit opnieuw begint.”

5 reacties

 • Reinder Bosch

  1 jaar geleden
  In principe zou met 3G-bewijs publiek met mondkapje, zittend op 1,5 meter in stadion mogelijk moeten zijn. Maar dat vergt gedisiplneerd gedrag. En voetbal publiek toont bij uitstek geen discipline. En dan gaat men weer arm-in-arm zonder mondkapje en met vervalst 3G bewijs hossend door het stadion. En dan is het 14 dagen later voor veel extra mensen weer huilie, huilie aankloppend op IC van ziekenhuis. En daarom gaat het stadion op slot, vanwege 5% van voetbalpubliek met verstand van een doperwt.
 • Steph Vd Beld

  1 jaar geleden
  Wij gaan natuurlijk naar het stadion. Wij laten ons niet meer opsluiten genoeg is genoeg. En de belofte van het vaccin en dat er geen lockdown meer zou komen is een grote leugen geweest. Weerstand bouw je op door buiten te zijn. Nagenoeg geen besmettingen in stadions. De hele economie moet draaien. Dus wij staan er
 • Robbert Scholten

  1 jaar geleden
  Ik vind het helemaal geweldig geen voetbal met zogenaamde fans,wat een rust nou geen bierzuipemde fans op straat
 • JM SCHINKEL

  1 jaar geleden
  Zoek de schuld bij je medesupporters die , voor iedereen te zien , de kans kregen kregen en die verknalden . Het is altijd zo dat de goeden onder de kwaden moeten lijden . Het gaat er niet over wie er geen plezier heeft maar om het algemeen belang .
 • E. van Willegen

  1 jaar geleden
  denken bij de KNVB alleen maar aan het eigenbelang. en niet aan clubs en supporters. wat een misselijk makende ego-tripperij