De coronabesmettingen stijgen te snel en dus komt het kabinet nu met extra maatregelen voor onder meer de horeca.
Volledig scherm
PREMIUM
De coronabesmettingen stijgen te snel en dus komt het kabinet nu met extra maatregelen voor onder meer de horeca. © ANP

Frustratie in Oost-Nederland over extra coronaregels: ‘Ze trekken zo de stekker eruit en wij zitten met de gebakken peren’

De coronabesmettingen schieten omhoog en dus zet het kabinet de voet op de rem. Er volgen extra maatregelen die vooral de horeca en evenementenbranche raken, ook in Oost-Nederland. Daar zorgen de scherpere regels voor frustratie en wordt nagedacht over de consequenties. Gaan we bijvoorbeeld meer huisfeestjes zien nu de cafés weer om middernacht moeten sluiten? 

1 reactie

 • Melle van der Meulen

  3 maanden geleden
  Wat heeft live-of harde muziek binnen in de horeca nu voor corona-aanjagende invloed? Gaan de virusjes gelijk helemaal uit hun dak of wat? Het beetje lol dat er in de horeca nog te beleven valt, wordt neergesabeld door dit dwingelandenkabinet, geadviseerd door dieren artsen en betrokkenen bij de inkoop van test kits. Ook betrokkenheid van een prominent OMT lid bij het Chinese lab van oorsprong geeft het volste wantrouwen!
 1. Horecabedrijven uit Oost-Nederland die geen coronabewijs gaan checken staan online: ‘Ik weet nergens van’
  PREMIUM
  11

  Horecabe­drij­ven uit Oost-Nederland die geen coronabe­wijs gaan checken staan online: ‘Ik weet nergens van’

  Op Facebook regent het berichten van horecaondernemers die geen coronatoegangsbewijs zullen vragen aan hun gasten. Er zijn intussen zoveel ondernemers die hun gasten niet gaan checken, dat er complete websites, kaarten en documenten online staan waarin zichtbaar is waar je als gast niet gecontroleerd gaat worden. Alleen zijn sommige ondernemers verrast door het nieuws dat ze op die lijsten gezet zijn.