De storingskaart van Caiway op donderdag, om 11.00 uur. Daarop is te zien dat ook huishoudens in deze regio zonder internet, televisie en telefonie via glasvezelkabel kwamen te zitten.
Volledig scherm
De storingskaart van Caiway op donderdag, om 11.00 uur. Daarop is te zien dat ook huishoudens in deze regio zonder internet, televisie en telefonie via glasvezelkabel kwamen te zitten. © Screenshot allestoringen.nl

Geen internet, telefoon en televisie via kabel door grote storing bij Caiway

Een fikse storing bij provider Caiway zorgt ervoor dat een aantal huishoudens in deze regio zonder internet, telefoon en televisie zit via glasvezelkabel. Caiway heeft meer dan tweehonderdduizend klanten.

  1. Haalt jouw kind ineens alleen maar hoge cijfers? Misschien heeft-ie wel KI ontdekt...
    PREMIUM
    5

    Haalt jouw kind ineens alleen maar hoge cijfers? Misschien heeft-ie wel KI ontdekt...

    Het lijkt een ver-van-mijn-bedshow, Kunstmatige Intelligentie (KI). Maar dat is het al lang niet meer. KI rukt op en raakt iedereen. Scholier en weinig tijd? KI schrijft een opstel voor je. Vrachtwagenmonteur? KI voorspelt storingen aan machines. Wie moet het eerst hulp krijgen in het ziekenhuis? KI herkent op scans de dringendste patiënten en voert operaties uit. Wat kan en mag KI eigenlijk (nog) niet?