De provincie Gelderland had in 2014 al dat besluit moeten nemen over vliegveld Teuge. Onder meer door de ontwikkelingen rondom Lelystad Airport schoof het besluit steeds op.
Volledig scherm
PREMIUM
De provincie Gelderland had in 2014 al dat besluit moeten nemen over vliegveld Teuge. Onder meer door de ontwikkelingen rondom Lelystad Airport schoof het besluit steeds op. © Foto Hissink

Gelderland accepteert boete voor vertraagd besluit vliegveld Teuge: ‘Eerder niet mogelijk’

Het lukt de provincie Gelderland niet om voor 21 juli een besluit te nemen over de toekomst van vliegveld Teuge. De Raad van State heeft de provincie daartoe verplicht onder last van een dwangsom. Gelderland accepteert dit en heeft berekend dat de vertraging 7000 euro gaat kosten.

0 reacties

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.