Gedeputeerde Peter van ’t Hoog (rechts) en Sander Wind van KHN Gelderland (midden) overhandigen symbolisch één miljoen euro aan de Gelderse ondernemer Edwin Bomers (links).
Volledig scherm
Gedeputeerde Peter van ’t Hoog (rechts) en Sander Wind van KHN Gelderland (midden) overhandigen symbolisch één miljoen euro aan de Gelderse ondernemer Edwin Bomers (links). © Provincie Gelderland

Gelderland trekt één miljoen euro uit voor ondernemers in horeca en toerisme

Provincie Gelderland trekt één miljoen euro uit voor ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Volgens de provincie kunnen deze ondernemers ‘wel een steuntje in de rug’ gebruiken.

 1. Eigenaar van gesloten Lochemse winkel dient bezwaar in: ‘Burgemeesters zoeken de randen op van wat is toegestaan’
  PREMIUM

  Eigenaar van gesloten Lochemse winkel dient bezwaar in: ‘Burgemees­ters zoeken de randen op van wat is toegestaan’

  Marcus Sombroek, eigenaar van de Lochemse biologische en Aziatische levensmiddelenwinkel Blanda, gaat in beroep tegen de opgelegde sluiting van zijn winkel twee weken geleden. Op dezelfde dag dat hij van boa’s een waarschuwing ontving voor het niet dragen van een mondkapje werd zijn winkel een paar uur later al gesloten. ,,Burgemeesters zoeken de randen van wat juridisch toegestaan is’’, zegt advocaat Marijn de Jong.
 1. Betty (90) uit Harderwijk over avondklok: 'Nu een boete, toen kogels'
  Play

  Betty (90) uit Harderwijk over avondklok: 'Nu een boete, toen kogels'

 2. Kabinet valt. Einde Rutte III is feit wegens toeslagenaffaire
  Play

  Kabinet valt. Einde Rutte III is feit wegens toeslagen­af­fai­re