Daniëlle Langens en Joost Keizer (met hun kinderen Hidde en Juliëtte) stappen op 23 september alsnog in het huwelijksbootje. Ondanks versoepeling van de maatregelen blijft de anderhalfmeterrichtlijnen van toepassing en kan van een uitbundig feest (nog) nauwelijks sprake zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Daniëlle Langens en Joost Keizer (met hun kinderen Hidde en Juliëtte) stappen op 23 september alsnog in het huwelijksbootje. Ondanks versoepeling van de maatregelen blijft de anderhalfmeterrichtlijnen van toepassing en kan van een uitbundig feest (nog) nauwelijks sprake zijn. © Karin Keesmaat | Kijk-Kunst Fotografie.

Gemengde gevoelens in Oost-Nederland na versoepeling richtlijnen: Wat is een bruiloft zonder een knuffel?

De vlaggen gaan nog niet uit in de regio nu de coronamaatregelen voor de komende maanden verder zijn versoepeld. Opluchting en tevredenheid is er wel, maar voor grote blijdschap is voor diverse branches nog te veel werk aan de winkel en blijkt vooral de hunkering naar het oude normaal nog te groot. 

  1. Studenten uit minderheidsgroepen voelen zich minder vaak verbonden

    Studenten uit minder­heids­groe­pen voelen zich minder vaak verbonden

    De jaarlijkse Bruisweek, clubavond op donderdag, collectief stressen om tentamenweken en de volgende dag proosten dat je weer een paar studiepunten verder bent. Alumni kijken op deze periode vaak terug als de mooiste tijd van hun leven, maar voor studenten die onder een minderheidsgroep vallen (lees: met een migratieachtergrond, functiebeperking, een lagere sociaaleconomische status of studenten die behoren tot de LGBTQAI+) is dat niet altijd het geval.