Volledig scherm
© Janske Mollen

Gemist? Eerbetoon aan overleden maatje valt Wüst zwaar, en: Sneeuwchaos

Jouw regionieuwsBen je er niet aan toegekomen om al het (regionale) nieuws te volgen? Dit was het nieuws van zaterdag 12 januari.

Rouwband - Het rijdend eerbetoon aan haar overleden maatje Paulien van Deutekom valt Ireen Wüst zwaar

Over de Tong - Backpackers en fervent reizigers weten het wel: in de meest onooglijke tentjes wordt soms het meest goddelijke eten geserveerd. Meestal niet volgens onze Westerse hygiëne-eisen maar in die contreien sloten we welwillend daarvoor de ogen.

Gasexplosie - Het dodental door de explosie in een bakkerij in Parijs is gestegen naar drie. Het slachtoffer is een vrouw uit Spanje, meldde de Spaanse minister van Buitenlandse Zaken. 

Sneeuwchaos - Vakantiegangers opgepast! De sneeuwval in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland houdt aan. De komende dagen valt er in de Alpen opnieuw een dik pak sneeuw, mogelijk wel een anderhalve meter.

Premium-verhaal van de dag

Minder stress - Steeds achter de feiten aan lopen – Blendle-manager Rick Pastoor kent het gevoel. Om niet langer overspoeld te worden, ontwikkelde hij een slimme methode om de grip op zijn werk en privéleven weer terug te krijgen.

  1. Invloedrijke Zwollenaar is helemaal niet bezig met lijstjes
    PREMIUM

    Invloedrij­ke Zwollenaar is helemaal niet bezig met lijstjes

    Plek 123. Gefeliciteerd. Jacco Vonhof weet zaterdagochtend even niet waarover dit appje van een zakelijke relatie over gaat. 123? Van welke lijst? Al snel weet de Zwolse ondernemer en voorzitter van MKB Nederland waar het om gaat. De Top 200 van invloedrijkste Nederlanders, samengesteld door de Volkskrant. ,,Grappig’’, reageert hij. ,,Maar voor mij is er maar een positie die er toe doet: de nummer 1 van MKB Nederland. Dat is voor mij de belangrijkste plek, daar wil ik het goed doen.’’