Volledig scherm
© Janske Mollen

Gemist? Eerbetoon aan overleden maatje valt Wüst zwaar, en: Sneeuwchaos

Jouw regionieuwsBen je er niet aan toegekomen om al het (regionale) nieuws te volgen? Dit was het nieuws van zaterdag 12 januari.

Rouwband - Het rijdend eerbetoon aan haar overleden maatje Paulien van Deutekom valt Ireen Wüst zwaar

Over de Tong - Backpackers en fervent reizigers weten het wel: in de meest onooglijke tentjes wordt soms het meest goddelijke eten geserveerd. Meestal niet volgens onze Westerse hygiëne-eisen maar in die contreien sloten we welwillend daarvoor de ogen.

Gasexplosie - Het dodental door de explosie in een bakkerij in Parijs is gestegen naar drie. Het slachtoffer is een vrouw uit Spanje, meldde de Spaanse minister van Buitenlandse Zaken. 

Sneeuwchaos - Vakantiegangers opgepast! De sneeuwval in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland houdt aan. De komende dagen valt er in de Alpen opnieuw een dik pak sneeuw, mogelijk wel een anderhalve meter.

Premium-verhaal van de dag

Minder stress - Steeds achter de feiten aan lopen – Blendle-manager Rick Pastoor kent het gevoel. Om niet langer overspoeld te worden, ontwikkelde hij een slimme methode om de grip op zijn werk en privéleven weer terug te krijgen.

  1. Een panty met ijsblokjes in je nek, drinken, smeren en weer drinken..... Zes tips van specialisten als je toch wilt sporten in de hitte

    Een panty met ijsblokjes in je nek, drinken, smeren en weer drinken..... Zes tips van specialis­ten als je toch wilt sporten in de hitte

    Het is dik boven de dertig graden, maar je hebt je voorgenomen toch te sporten. Want jouw voorbereiding op die grote wedstrijd mag geen vertraging oplopen, of je bent net begonnen met opbouwen van de conditie en je wilt niet nu al opgeven. Tenminste, zo voelt het. Zomaar wat mogelijke redenen om toch inspanning te gaan leveren in de hitte die deze dagen ons lans teistert. Maar is sporten wel verstandig in deze omstandigheden en als je dan toch besluit die hardloopschoenen aan te doen, wat moet je dan doen om je lichaam te beschermen?