Volledig scherm
© Janske Mollen

Gemist? Eerbetoon aan overleden maatje valt Wüst zwaar, en: Sneeuwchaos

Jouw regionieuwsBen je er niet aan toegekomen om al het (regionale) nieuws te volgen? Dit was het nieuws van zaterdag 12 januari.

Rouwband - Het rijdend eerbetoon aan haar overleden maatje Paulien van Deutekom valt Ireen Wüst zwaar

Over de Tong - Backpackers en fervent reizigers weten het wel: in de meest onooglijke tentjes wordt soms het meest goddelijke eten geserveerd. Meestal niet volgens onze Westerse hygiëne-eisen maar in die contreien sloten we welwillend daarvoor de ogen.

Gasexplosie - Het dodental door de explosie in een bakkerij in Parijs is gestegen naar drie. Het slachtoffer is een vrouw uit Spanje, meldde de Spaanse minister van Buitenlandse Zaken. 

Sneeuwchaos - Vakantiegangers opgepast! De sneeuwval in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland houdt aan. De komende dagen valt er in de Alpen opnieuw een dik pak sneeuw, mogelijk wel een anderhalve meter.

Premium-verhaal van de dag

Minder stress - Steeds achter de feiten aan lopen – Blendle-manager Rick Pastoor kent het gevoel. Om niet langer overspoeld te worden, ontwikkelde hij een slimme methode om de grip op zijn werk en privéleven weer terug te krijgen.

  1. Roep om lockdown steeds krachtiger in regio door nalatige coronaverspreiders: ‘Wat nou als het jouw opa of oma is?’
    PREMIUM
    VIDEO

    Roep om lockdown steeds krachtiger in regio door nalatige coronaver­sprei­ders: ‘Wat nou als het jouw opa of oma is?’

    Het aan de laars lappen van de social distancing-richtlijnen doet de roep om een lockdown steeds luider klinken in de regio. Professor Pieter van Vollenhoven ziet dat Nederland zonder toezicht niet kan functioneren, columnist Özcan Akyol noemt een lockdown onvermijdelijk en ook PEC Zwolle-verdediger Bram van Polen ontsteekt in woede. ,,Denk nou eens na mensen. Gebruik die hersenpan een keer.”