De verdachte liet zijn auto achter en vluchtte te voet in deze woonwijk in Kampen.
Volledig scherm
De verdachte liet zijn auto achter en vluchtte te voet in deze woonwijk in Kampen. © Stefan Verkerk / News United

Gemist? Man rijdt in op politieagent, medewerker gemeente Nunspeet overlijdt door corona

Jouw regionieuwsBen je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van maandag 23 maart.

Corona in de regio - Ook vandaag heeft het coronavirus zijn sporen achtergelaten in Oost-Nederland. Zo blijkt een medewerker van de gemeente Nunspeet het virus niet te hebben overleefd. Regionale vliegvelden en dierenorganisaties vrezen bovendien voor de gevolgen, terwijl door nieuwe maatregelen veel grote evenementen zijn afgelast. Lees alles over het coronavirus in ons dossier.

Vluchtende verdachte - De 30-jarige man uit Hattemerbroek die gisteren werd opgepakt na een klopjacht in onder meer Dronten en Kampen, bleek daarvoor op een politieagent te zijn ingereden. Na de arrestatie kwam aan het licht waarom de man niet op de politie zat te wachten.

Gewapende overval - De politie in Lelystad is op zoek naar vijf mannen die zondagmiddag een overval hebben gepleegd in een woning aan de Galjoen. In het huis bedreigde één van de daders de twee bewoners (23 en 29 jaar) en hun 18-jarige vriend met een mes

Zorgen om Hoenderloo Groep - Bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) leven grote zorgen over de wijze waarop Pluryn de afbouw van jeugdzorginstelling De Hoenderloo Groep ter hand neemt. De ondersteuning van de eigen medewerkers en de wijze waarop Pluryn jongeren naar een vervolgplek begeleidt, schieten tekort.

Marinierskazerne - Terwijl de Flevolandse politiek zich hard maakte voor de komst van de marinierskazerne, werd er achter de schermen al maanden over gesproken. Dat blijkt uit antwoorden van Gedeputeerde Staten van Flevoland op vragen van Forum voor Democratie. 

Premium-verhaal van de dag

Vrees voor Erna - Een ezel voor de deur en kakkerlakken die over de vloer lopen, niet bepaald een situatie waar je in terecht wilt komen als je doodziek in het ziekenhuis ligt. Het is realiteit voor Erna de Vries (60) uit Heino, die besmet is met het coronavirus op een van de Kaapverdische Eilanden.