Een wakeboarder uit Oostenrijk wakeboardde dinsdag door grachtjes van Giethoorn. Dominik Hernler sprong over een bootje heen en later kwam hij nog samen met Maxim van Helvoort de bocht door. Vijf wakeboarders, Maxim van Helvoort, Sam de Haan, Dominik Hernler (Oostenrijk), Felix Georgii (Duitsland) en Massimiliano Piffaretti (Italië), zijn twee weken lang op road trip door Nederland, op zoek naar unieke en mooie plekken om te wakeboarden.
Volledig scherm
Een wakeboarder uit Oostenrijk wakeboardde dinsdag door grachtjes van Giethoorn. Dominik Hernler sprong over een bootje heen en later kwam hij nog samen met Maxim van Helvoort de bocht door. Vijf wakeboarders, Maxim van Helvoort, Sam de Haan, Dominik Hernler (Oostenrijk), Felix Georgii (Duitsland) en Massimiliano Piffaretti (Italië), zijn twee weken lang op road trip door Nederland, op zoek naar unieke en mooie plekken om te wakeboarden. © Jarno Schurgers / Red Bull Content Pool

Gemist? Omstreden megastal in Mariënheem te koop gezet en wakeboarders scheuren door de grachten van Giethoorn

JOUW REGIONIEUWSBen je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws vandaag te volgen? Dit is het nieuws van woensdag 21 augustus.