Volledig scherm
© Rens Hulman / BSR Agency

Gemist? PEC geeft ‘ongelofelijke klojo’ Stegeman tweede kans, vier motorrijders aangereden in Olst

Jouw regionieuwsBen je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws vandaag te volgen? Geen zorgen! Dit is het belangrijkste nieuws van zaterdag 14 september.

Stegeman krijgt tweede kans - Als PEC Zwolle haar hoofdtrainer John Stegeman had ontslagen na diens dronkemansrit zou niemand dat vreemd hebben gevonden. Voorzitter Adriaan Visser van de Zwolse eredivisieclub besloot anders; hij geeft zijn trainer een tweede kans. ,,Ik weet dat mensen helaas niet perfect zijn.’’

Steekincident - Op recreatiepark ‘t Hooge Holt in Gramsbergen heeft vanochtend een steekincident plaatsgevonden. Het nog slachtoffer raakte daarbij gewond en moest naar het ziekenhuis. Een man opgepakt.

Vragen na dood in Ermelo - De dood van de 57-jarige Anna Marie den Toom-Kamphuis houdt Ermelo in zijn greep. De vrouw kwam woensdagavond vermoedelijk door een misdrijf om het leven. Haar man is opgepakt en zit nog vast. De buurt en de atletiekvereniging waar de vrouw lid van was zijn in diepe rouw. Iedereen stelt dezelfde vraag: wat is hier gebeurd?

Motorrijders geschept - Vier motorrijders zijn vanmiddag in Olst aangereden door een automobiliste. Ze stonden stil langs de weg toen een vrouw hen over het hoofd zag en ze van achteren schepte.

GA Eagles wint - Go Ahead Eagles heeft een voorlopig einde gemaakt aan de verliespartijen in uitwedstrijden. De Deventenaren versloegen vanavond Top Oss met 1-2. En dat was vooral te danken aan een sterke tweede helft.

Premium-verhaal van de dag

Thermostaat voor internet - Smartphonegebruik binnen gezinnen kan een echte splijtzwam zijn. Ouders en kinderen hebben moeite om hun internetconsumptie te minderen. Maarten Wolzak uit Eefde heeft een mogelijk antwoord met zijn thermostaat voor het internet: een knop die het internet reguleert.

Volledig scherm
© Cees Elzenga/hetoog.nl