Volledig scherm
Bij het ongeluk in Espel kwam een man om het leven. © GinoPress

Gemist? Slachtoffer ongeluk Espel overleden en tieners opgepakt voor steekpartij Zutphen

Jouw regionieuwsBen je er niet aan toegekomen om vandaag al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van zondag 14 april.

Dodelijk ongeluk - De man van 31 die zaterdag zwaargewond raakte bij een ongeluk op de N712 bij Espel is aan zijn verwondingen overleden. Dat bevestigt de politie vandaag. De auto van het slachtoffer brak doormidden toen hij hard tegen een boom reed.

Arrestaties steekpartij Zutphen - Drie mannen (17, 17 en 18) uit Zutphen zijn opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de steekpartij op de Spoorstraat van afgelopen maandag. Het slachtoffer, een 18-jarige man uit Tilburg, werd neergestoken nadat hij opkwam voor een meisje.

Ilse Warringa theater in - Met haar rol als fanatieke therapeute in de nieuwe theaterkomedie Single Camping is Ilse Warringa terug in het theater. Na een bizar jaar doet de in Dalfsen geboren en groot geworden actrice vooral die dingen waarin ze gelooft. In een uitgebreid interview vertelt ze over haar grootste passie.

Pijn voor PEC - Een pijnlijke middag vandaag voor PEC Zwolle. De ploeg van Jaap Stam had niets te vertellen op bezoek bij Willem II. Tot overmaat van ramp vielen sterkhouders Younes Namli en Thomas Lam geblesseerd uit. Stam was na afloop enorm teleurgesteld

Bomenkap Veluwe - De discussie over bomenkap op de Veluwe laait op. Eigenaren en beheerders van natuurgebieden worden verweten te snel de zaag te hanteren. Burgers, maar ook deskundigen reageren boos. Natuurorganisaties willen nu een verbod op grootschalige kap.

Premium-verhaal van de dag

Jongerenklooster - De wifi is er belabberd en je wordt geacht vier keer per dag te bidden in de kapel. Toch zoeken twintigers tijdelijk hun toevlucht in het enige, onlangs geopende jongerenklooster van Nederland. Journalist Jette Pellemans dwaalde een dag door de kloostergangen in Diepenveen.

Volledig scherm
© Jean-Pierre Jans
  1. Naderende hitte leidt tot nodige maatregelen in Oost-Nederland

    Naderende hitte leidt tot nodige maatrege­len in Oost-Nederland

    Voor wie het nog niet wist: het wordt bloedheet komende week. Het RIVM heeft vanaf vandaag het hitteplan geactiveerd voor de provincies Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Flevoland, Noord-Brabant en Limburg. De GGD heeft verpleeghuizen, scholen, kinderdagverblijven, huisartsen, thuiszorgorganisaties en ziekenhuizen gewaarschuwd. Volgens de KNMI is de kans heel groot dat de temperatuur in Oost-Nederland op dinsdag en woensdag boven de 36 graden uitkomt.