Volledig scherm
Een Stint © Lenneke Lingmont

Gemist? Stint strijdt voor terugkeer en steunbetuiging voor geschorste docent

Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van maandag 11 februari.

Rehabilitatie Stint - Stint-fabrikant Edwin Renzen weet het zeker; zijn Stint kan uit de stalling. Aangepast aan de nieuwe richtlijn die in de maak is. Want dat gaat lukken: ‘Het is maar techniek hé’. Renzen heeft zijn klanten vast aangeschreven.

Steunbetuiging docent - Een grote groep leerlingen van het Staring College in Lochem demonstreerde vandaag tegen de schorsing van een docent die vorige week in de klas werd betrapt toen hij naar pornoafbeeldingen keek op zijn laptop. 

Investeringen duurzaamheid - D66 wil 2,45 miljard euro uittrekken om het klimaat in Gelderland, Overijssel en Flevoland een flinke impuls te geven. De bedragen per provincie lopen nogal uiteen: 1,8 miljard voor Gelderland, 622 miljoen voor Overijssel en ‘slechts’ 35 miljoen voor Flevoland.

Winnaar Staatsloterij - De hoofdprijs van 1 miljoen euro van de Staatsloterij is gevallen in Meppel. Het winnende lot werd gekocht bij de Primera Kruijer aan het Rembrandtplein. 

Premium-verhaal van de dag

Koe Hermien - Precies een jaar geleden werd koe Hermien gevangen. Daarmee kwam een einde aan haar vrije bestaan in de bossen van Lettele. Heel Nederland leefde mee. Nu ‘woont’ Hermien met Zus in een Fries koeienrusthuis. De Stentor zocht haar een jaar later op. Hoe is het met Hermien?