Volledig scherm
© Pim Velthuizen

Gemist? Zwollenaar (22) zwaar mishandeld tijdens avondje stappen en het gevaar van biomassacentrales

Jouw regionieuwsBen je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws vandaag te volgen? Geen zorgen! Dit is het belangrijkste nieuws van zondag 17 november.

 1. Stelling | BN’ers die meedoen aan #ikdoenietmeermee hebben voor mij volledig afgedaan
  Jouw mening

  Stelling | BN’ers die meedoen aan #ikdoeniet­meer­mee hebben voor mij volledig afgedaan

  Met de hashtag #ikdoenietmeermee laten diverse BN’ers, onder wie Thomas Berge, Famke Louise en Hardwell, in video's op Instagram weten de coronaregels van het kabinet te negeren. Ze laten hun volgers weten dat de huidige maatregelen ‘aan alle kanten rammelen’ en eisen bovendien eerlijkheid en transparantie. Volgens de oproep is ‘angst de grootste onderdrukker van het immuunsysteem’. De oproep zette een tegenbeweging in gang onder de hashtag #ikdoewelmee en #ikdoenoggewoonmee, gesteund door onder anderen politici Rob Jetten, Lodewijk Asscher en BN’ers Claudia de Breij en Roel van Velzen.
 2. Jonnie en Thérèse Boer openen opnieuw een restaurant op Bonaire
  PREMIUM

  Jonnie en Thérèse Boer openen opnieuw een restaurant op Bonaire

  Een eenvoudig goede Aziatische hap naar binnen werken terwijl je in je zwembroek aan tafel zit. Je zult het bij driesterrenrestaurant De Librije niet zien gebeuren, maar dit is wel het idee van Jonnie en Thérèse Boer voor hun nieuwe restaurant Senang. Het idee voor een tweede restaurant op Bonaire lag al een tijd op de plank. Die gaat er nu komen – crisis of niet. Jonnie: ,,Spannend vinden we het wel, maar we hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt.”