Een priklocatie van de GGD met als inzetje: Charlie van der Weijden, arts infectieziekten GGD Flevoland
Volledig scherm
PREMIUM
Een priklocatie van de GGD met als inzetje: Charlie van der Weijden, arts infectieziekten GGD Flevoland © Rob Engelaar

GGD-arts Flevoland positief over (na-)zomerperiode: ‘Tweede prik afdoende tegen oprukkende Delta-variant’

Charlie van der Weijden, GGD-arts in Flevoland, haalt ook opgelucht adem. Zijn dag wordt niet helemaal meer beheerst door corona. Maar zijn we wel zo vrij? Of wanen we onszelf onterecht veilig? In Engeland haalt de Delta-variant van het virus de vaccinatiesnelheid immers in. Mensen met één vaccinatie kregen corona, mensen die twee keer waren geprikt bleken wel beschermd te zijn.  

0 reacties

 1. Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie
  Liveblog

  Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie

  Asv Dronten promoveerde een paar maanden geleden naar de eerste klasse en was er alles aan gelegen om het seizoen met een overwinning te beginnen. Daar is de ploeg van Patrick Posthuma in geslaagd. AGOVV, Hierden en SC Rouveen beleefden daarentegen een teleurstellende start van de competitie. Ook SV Urk kwam niet sterk voor de dag, terwijl DVS’33, Flevo Boys en VVOG bleven steken op een puntje. HHC Hardenberg pakte wel de volle buit. Het toetje tussen Heino en Rohda Raalte eindigde in een relatief zorgeloze zege voor de bezoekers.
 2. GGD nog niet klaar voor nieuwe vaccinatieronde: ‘Honderden medewerkers nodig’
  PREMIUM
  20

  GGD nog niet klaar voor nieuwe vaccinatie­ron­de: ‘Honderden medewer­kers nodig’

  De GGD’s in Oost-Nederland hebben nog honderden medewerkers nodig voor de nieuwe vaccinatierondes als bescherming tegen het coronavirus. Vorige week liet de GGD weten dat vanaf half september iedereen vanaf 12 jaar een oproep krijgt voor een herhaalprik tegen corona. Klaar zijn ze daar nu nog niet voor. De grootste kink in de kabel: veel medewerkers van de vorige lichting hebben inmiddels ander werk.