Vooral buitenactiviteiten deden het vorig jaar goed op de terreinen van Leisurelands. Zoals windsurfen bij Strand Horst in Ermelo.
Volledig scherm
PREMIUM
Vooral buitenactiviteiten deden het vorig jaar goed op de terreinen van Leisurelands. Zoals windsurfen bij Strand Horst in Ermelo. © Ruben Schipper Fotografie

Glas is halfvol voor recreatiegigant Leisurelands: ‘Ondanks corona verwelkomden we tien nieuwe ondernemers’

Door de matige zomer trokken de recreatiegebieden van Leisurelands vorig jaar minder bezoekers dan in 2020. Toch kijkt directeur Kees Rutten met een goed gevoel teug op het voorbije seizoen. ,,Ondanks de coronaperikelen verwelkomden we tien nieuwe ondernemers op onze terreinen en verkochten we méér jaarabonnementen.”

0 reacties

  1. Beoogde glamping op Bussloo van de baan, ondernemer is furieus: ‘Ik ben voor de gek gehouden’
    PREMIUM

    Beoogde glamping op Bussloo van de baan, ondernemer is furieus: ‘Ik ben voor de gek gehouden’

    Ondernemer Jeroen Schreurs is woedend op de gemeente Voorst. De glamping die hij dit jaar wilde beginnen op Bussloo, werd eerder on hold gezet vanwege onderzoek naar de beschermde vleermuis in het recreatiegebied. En hoewel daaruit blijkt dat een glamping geen bedreiging vormt voor de dieren, wil de gemeente toch geen groen licht geven. ,,Ik ben razend. Ik sta op het punt een rechtszaak te beginnen tegen de gemeente.”