Familie van Roy vierde de gouden medaille in en bij zijn woning in de Apeldoornse woonwijk De Maten. Op de foto zijn vader Arnold, de kinderen Ryan en Ross en zijn vrouw, steun en toeverlaat en oud-baanwielrenster Yvonne Hijgenaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Familie van Roy vierde de gouden medaille in en bij zijn woning in de Apeldoornse woonwijk De Maten. Op de foto zijn vader Arnold, de kinderen Ryan en Ross en zijn vrouw, steun en toeverlaat en oud-baanwielrenster Yvonne Hijgenaar. © Maarten Sprangh

Goud! ‘Het was gewoon 45 seconden schreeuwen voor Roy’

Apeldoorner Roy van den Berg won een gouden medaille tijdens de Olympische Spelen in Tokio op het onderdeel teamsprint bij het baanwielrennen. Zijn vrouw, vader, kinderen en een heel deel van de familie zagen alles vanachter de tv in de Apeldoornse woonkamer. Ze schreeuwden, brulden, juichten en huilden en zagen hoe hij de belofte aan zijn overleden moeder inloste.

0 reacties

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.