Een insectenhotel in de Vlinderstad Deventer is vandaag in brand gestoken, tot verbijstering van het naastgelegen Natuur- en milieueducatiecentrum Ulebelt.
Volledig scherm
PREMIUM
Een insectenhotel in de Vlinderstad Deventer is vandaag in brand gestoken, tot verbijstering van het naastgelegen Natuur- en milieueducatiecentrum Ulebelt. © Rens Hulman

Grote frustratie over brand in insectenhotel Vlinderstad Deventer

Wie haalt het nou in z'n hoofd om zoiets te doen? Frances Prins kan geen goed woord bedenken voor de onverlaten die vanmiddag een insectenhotel in Vlinderstad Deventer in brand staken. Bijen, vlinders en andere insecten hebben het al zo moeilijk...

2 reacties

 • R Nijhuis

  1 jaar geleden
  Het zijn hersenloze en respectloze randdebielen die, al dan niet onder invloed, zijn tot niets anders in staat zijn dan het vernielen van andermans eigendommen.
 • Lieshout

  1 jaar geleden
  Geen respect voor de natuur, en voor de medemens .
 1. Wacker deelt Steenwijker Boys dreun uit, Beekbergen beleeft fijne rentree en AZC maakt direct indruk
  Liveblog

  Wacker deelt Steenwij­ker Boys dreun uit, Beekbergen beleeft fijne rentree en AZC maakt direct indruk

  Steenwijker Boys was lang de betere ploeg in de uitwedstrijd tegen Wacker. Maar als je zelf niet scoort, doet de ander dat wel. Daardoor moet Steenwijker Boys evenals vorig seizoen in de achtervolging op de ploeg uit De Wijk. Beekbergen beleefde daarentegen een fijne rentree in de derde klasse, terwijl AZC op de eerste speeldag van de tweede klasse I weinig heel hield van BWO.