Nick Cave treedt op bij Down The Rabbit Hole.
Volledig scherm
PREMIUM
Nick Cave treedt op bij Down The Rabbit Hole. © Gerard Verschooten

Grote onzekerheid over Down The Rabbit Hole en Lowlands: ‘Bizar, we zitten in een onmogelijke positie’

Mojo, de organisatie van de muziekfestivals Down The Rabbit Hole en Lowlands, baalt van wat zij gebrek aan daadkracht noemt van het kabinet. 

2 reacties

  • Yvonne Veld

    3 maanden geleden
    @Rob: Ik weet niet of je het nieuws omtrent de coronabesmettingen een beetje volgt? Dan had je daar in kunnen vernemen dat ondanks dat de jongeren niet zo ziek worden, ze na een besmetting wel kunnen kampen met behoorlijk beperkende restklachten als zware vermoeidheid, concentratieproblemen, woordvindstoornissen en geheugenproblemen. Lijkt mij ook behoorlijk ingrijpend in het leven van een jonger iemand. Dus geen reden tot paniek? Of kop in het zand steken?
  • Rob Brama

    3 maanden geleden
    Ongelofelijke aantallen tests worden afgenomen. Iedereen die naar een festival wil of concert, of elk ander iets dat het leven leuk maakt, moet en zal zich voor en of na die tijd laten testen. Als er niet heel binnenkort bekend wordt gemaakt wat het percentage positief ten opzichte van negatieve tests is, moeten er juridische stappen worden genomen. Ondernemers in de entertainment branche gaan kapot vanwege volstrekt nutteloze informatie. Geen stijging in ziekenhuizen, dus geen reden tot paniek.