Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Arie Kievit

Grote willekeur bij verdeling restvaccins: duizenden mensen die pas vanaf mei aan de beurt zijn, hebben al een prik gehad

Bij de verdeling van vaccins en restjes van vaccins die dagelijks overblijven, is sprake van grote willekeur. Vooral bij huisartsen en verpleeghuizen, blijkt uit een rondgang van De Gelderlander langs huisartsen en zorginstellingen. Duizenden mensen die formeel pas vanaf mei aan de beurt zijn voor een vaccin, hebben al een prik gehad. 

6 reacties

 • Klazien van Dijk

  1 maand geleden
  Helemaal geen regie bij RIVM, GGD en ministerie. Allemaal maar wijzen naar elkaar. Moet er niets eens koppen gaan vallen?? En wel heel snel.
 • M Van der Veen

  1 maand geleden
  Structuur en regie is ver onder de maat
 • GHJ Brunink

  1 maand geleden
  Na anderhalf uur aan de telefoon voor een afspraak, blijkt dat je als 75 + een maand moet wachten voor je 1e prik en de 2e over 2 maanden. En dan ook nog buiten je stad. Hoezo geen mensen om eerder te vaccineren.
 • J Kruize

  1 maand geleden
  Dit is Nederland. Een zogenaamd welvaren westers land. Onze verdeling zag je al aan het "laken" met partijen er op bij de verkuezingen. Polderen werkt nu niet. En natuurlijk ikke en de rest kan .. .je ziet dat ook in de politiek. En dan sorry zeggen (dat ikgesnapt ben).
 • Dirk Wijnen

  1 maand geleden
  Te gek voor woorden. Hoorde dit toevallig gisteren zelf van een kennis. Was meegegaan met zijn vrouw en kon ook gelijk vaccin krijgen terwijl hij geen uitnodiging gehad had. Echt een puinhoop
 1. Video van de Dag | Dit is de bekendste kat van Nederland (en binnenkort te zien op Netflix)

  Video van de Dag | Dit is de bekendste kat van Nederland (en binnenkort te zien op Netflix)

  21:59
 2. Máxima in tranen tijdens muzikale rondreis in Nederland
  Play

  Máxima in tranen tijdens muzikale rondreis in Nederland