Sinds de elektrische bussen van Keolis rondrijden - zoals hier op station Deventer - kampen ze niet alleen met uit met accuproblemen maar ook met uitvallende verwarming of een defecten aan de in- en uitcheckapparatuur.
Volledig scherm
PREMIUM
Sinds de elektrische bussen van Keolis rondrijden - zoals hier op station Deventer - kampen ze niet alleen met uit met accuproblemen maar ook met uitvallende verwarming of een defecten aan de in- en uitcheckapparatuur. © Liselotte Kolthof

Haperende Keolis-bussen onvoldoende getest voordat ze de weg op gingen

De 246 spiksplinternieuwe elektrische bussen van Keolis zijn onvoldoende getest voordat ze de weg op gingen. Het intrekken van de ‘sjoemelconcocessie’ vorig jaar zorgde voor tijdgebrek bij de regiovervoerder. Sinds december zijn 180 busritten uitgevallen als gevolg van accuproblemen.

 1. Wéér naar de rechtbank over edelherten Oostvaardersplassen: zelfs rechter had soms moeite om het te volgen
  PREMIUM
  VIDEO

  Wéér naar de rechtbank over edelherten Oostvaar­ders­plas­sen: zelfs rechter had soms moeite om het te volgen

  Er is nog steeds veel te doen over wat er met de edelherten in de Oostvaardersplassen moet gebeuren. Waar natuurstichtingen willen dat de dieren met rust gelaten worden, willen de Gedeputeerde Staten van Flevoland kunnen blijven ingrijpen in de edelhertenpopulatie. Deze zittingsdag in de Lelystadse rechtbank is slechts één van de vele afleveringen in de inmiddels jarenlange juridische strijd.
 1. Juridische strijd over afschot in Oostvaardersplassen gaat door
  Play

  Juridische strijd over afschot in Oostvaar­ders­plas­sen gaat door

 2. Medewerker van verpakkingsbedrijf in Apeldoorn ernstig gewond
  Play

  Medewerker van verpak­kings­be­drijf in Apeldoorn ernstig gewond