Teunis Frederiks besloot zijn terras in Wapenveld nog maar even gesloten te houden omdat het voor hem met de versoepelingen niet rendabel is om de hele week open te zijn. (Inzet ter illustratie)
Volledig scherm
PREMIUM
Teunis Frederiks besloot zijn terras in Wapenveld nog maar even gesloten te houden omdat het voor hem met de versoepelingen niet rendabel is om de hele week open te zijn. (Inzet ter illustratie) © Henri van der Beek & Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Heerlijk terrasweer op komst, tóch houden deze horecabazen in de regio de deuren gesloten

Minder regen, hogere temperaturen en af en toe een zacht zonnetje. Vanaf volgende week gaat het terrasweer er flink op vooruit. Alleen is de beperkte heropening van de terrassen lang niet voor alle horecaondernemers rendabel. Om die reden besloot een aantal van hen in Oost-Nederland dicht te blijven tot er meer mogelijk is.

0 reacties

 1. Onbegrip in Apeldoorn: kilometers omrijden voor coronastempel in gele boekje. ‘Beetje absurd hè?’
  PREMIUM
  UPDATE
  6

  Onbegrip in Apeldoorn: kilometers omrijden voor coronastem­pel in gele boekje. ‘Beetje absurd hè?’

  Ja, hij kon het coronastempel in z'n gele boekje alsnog krijgen, maar zou daar wel helemaal voor naar Warnsveld moeten. Als inwoner van Apeldoorn begrijpt Ton Ceelie (71) niet waarom de GGD Noord- en Oost-Gelderland dat niet beter regelde. Het moet toch een kleine moeite zijn om in de grootste stad in de regio ook een plek daarvoor in te richten? Ook Joke Bouwmans (72) uit De Vecht is vol onbegrip.