Volledig scherm
© Mathilde Dusol

Het kan alleen nog deze week: meld jouw vereniging nú aan voor verkiezing van ‘Club van het Jaar 2019’!

Wil je dat jouw vereniging kans maakt op de titel ‘Club van het Jaar 2019’? Schrijf je club dan nú in: het kan alleen nog deze week. Elke sport- of cultuurvereniging kan meedingen naar de titel.

In deze officiële verkiezing, georganiseerd door de Stentor en partners, krijgen clubs een podium waarmee zij kunnen uitdragen hoe gaaf, bijzonder of uniek hun club is.

Winnaars van de Club van het Jaar verkiezing ontvangen naast de nationale titel Club van het Jaar 2019 en bijbehorende media-aandacht een masterclass van een professional en een professionele promotiefilm van hun club.

Zo werkt het

Inschrijven kan tot 13 mei. Daarna kan er tot 7 juni gestemd worden, de clubs met de meeste stemmen in de provincie worden gekroond tot Provinciewinnaar. Een vakjury kiest uit de 12 provinciewinnaars welke sport- en cultuurclub zich in 2019 ‘Club van het Jaar’ mogen noemen. Op 28 juni worden de winnaars bekendgemaakt.

Wil jij met jouw club kans maken op de titel ‘Club van het Jaar 2019’, nomineer hier jouw club vóór 13 mei. Er zijn al ruim 800 genomineerde clubs. Staat jouw club hier nog niet tussen, nomineer hem dan snel!

  1. Hoe welkom zijn homo’s in onze kerken? Miranda uit Warnsveld brengt het in kaart
    PREMIUM
    kaart

    Hoe welkom zijn homo’s in onze kerken? Miranda uit Warnsveld brengt het in kaart

    Hoe welkom ben je als homo in de kerk? Dat kun je voor 426 geloofsgemeenschappen in Nederland al checken op de website Wijdekerk.nl. Mede-oprichter en voorzitter van deze stichting is Miranda Terpstra-van de Kerk uit Warnsveld. Zij was genomineerd voor de Jos Brink Innovatieprijs die gisteren door minister Van Engelshoven (Emancipatie) werd uitgereikt. ,,Ik hoop dat kerken hun excuses gaan aanbieden.’’