Volledig scherm
© Mathilde Dusol

Het kan alleen nog deze week: meld jouw vereniging nú aan voor verkiezing van ‘Club van het Jaar 2019’!

Wil je dat jouw vereniging kans maakt op de titel ‘Club van het Jaar 2019’? Schrijf je club dan nú in: het kan alleen nog deze week. Elke sport- of cultuurvereniging kan meedingen naar de titel.

In deze officiële verkiezing, georganiseerd door de Stentor en partners, krijgen clubs een podium waarmee zij kunnen uitdragen hoe gaaf, bijzonder of uniek hun club is.

Winnaars van de Club van het Jaar verkiezing ontvangen naast de nationale titel Club van het Jaar 2019 en bijbehorende media-aandacht een masterclass van een professional en een professionele promotiefilm van hun club.

Zo werkt het

Inschrijven kan tot 13 mei. Daarna kan er tot 7 juni gestemd worden, de clubs met de meeste stemmen in de provincie worden gekroond tot Provinciewinnaar. Een vakjury kiest uit de 12 provinciewinnaars welke sport- en cultuurclub zich in 2019 ‘Club van het Jaar’ mogen noemen. Op 28 juni worden de winnaars bekendgemaakt.

Wil jij met jouw club kans maken op de titel ‘Club van het Jaar 2019’, nomineer hier jouw club vóór 13 mei. Er zijn al ruim 800 genomineerde clubs. Staat jouw club hier nog niet tussen, nomineer hem dan snel!

  1. Naderende hitte leidt tot nodige maatregelen in Oost-Nederland

    Naderende hitte leidt tot nodige maatrege­len in Oost-Nederland

    Voor wie het nog niet wist: het wordt bloedheet komende week. Het RIVM heeft vanaf vandaag het hitteplan geactiveerd voor de provincies Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Flevoland, Noord-Brabant en Limburg. De GGD heeft verpleeghuizen, scholen, kinderdagverblijven, huisartsen, thuiszorgorganisaties en ziekenhuizen gewaarschuwd. Volgens de KNMI is de kans heel groot dat de temperatuur in Oost-Nederland op dinsdag en woensdag boven de 36 graden uitkomt.