Feesten en partijen bij horecabedrijven worden afgezegd vanwege de komst van de coronapas, merken ze bij Koninklijke Horeca Nederland.
Volledig scherm
PREMIUM
Feesten en partijen bij horecabedrijven worden afgezegd vanwege de komst van de coronapas, merken ze bij Koninklijke Horeca Nederland. © ANP (bewerking: de Stentor)

Horeca in Oost-Nederland merkt nu al gevolgen van coronapas: annuleringen en onrust bij klanten

PollHorecabedrijven in Oost-Nederland hebben te maken met annuleringen van feesten en partijen vanwege de coronapas die bezoekers straks moeten laten zien. Dat merken de regionale afdelingen van Koninklijke Horeca Nederland. Ondernemers zelf worden intussen overspoeld met vragen en zijn niet allemaal van plan zo strak te gaan controleren.

24 reacties

 • Robbert Scholten

  3 weken geleden
  Gewoon de kwetsbaren laten vaccineren en verder niets,het virus is er en is al vaak gemuteerd,het is zo dwaas om de hele maatschappij op slot te houden,ik ben achtenzestig en dit is voor mij de eerste keer dat het zo gaat,in onze wereld waarin iedereen op elkaar leeft en afstanden niet bestaan en met zoveel miljard zal de natuur links of rechtsom de balans herstellen en de mensheid de rekening laten betalen,ik vind dat rot maar niet te voorkomennnet als onze idiote manier van consumeren
 • M.M. Bonder

  1 maand geleden
  Bij de 2e vaccinatie hadden ze gelijk een QR-code op papier naar je huisadres moeten sturen, voor als je niet handig bent met mobiel, internet of printen. Afgelopen zondag voor mijn moeder een code op papier aangevraagd, maar die is nog steeds niet binnen.
 • E Goedhart

  1 maand geleden
  @Kevin Croft; Een half jaar geleden had ik jouw verhaal als onzin afgedaan, wappievoer. Maar ondertussen gebeuren er steeds meer dingen echt, die door de wappies waren voorspelt en als onzin werden afgedaan. Ongelooflijk, maar waar. Ondertussen is de overheid, ook in Europees verband, om cash geld aan banden te leggen. Banken zijn al langer bezig om de dienstverlening af te bouwen, en door minder geldautomaten, die ook steeds vaker leeg zijn, wordt het steeds moeilijker om cash op te nemen.
 • henk hartog

  1 maand geleden
  Een en al waanzin. Is gewoon een Griepvirus dat al honderden jaren op de Aarde aanwezig is, Leef verstandig, Eet gezond, Leef gezond... Dat is de juiste inenting... Maar laten wij een keer gaan stoppen met deze waanzin. Is gewoon een Griepvirus, niks mis mee!
 • Kevin Croft

  1 maand geleden
  Beste mensen kijk om je heen wat ze allemaal aan doen zijn de overheid! We krijgen een China 2.0 Social credit systeem! In Australië als je geen derde prik mag geen supermarkt in" en wordt allemaal erger. Dit heeft niks met onze veiligheid te maken. Straks krijgen we CO2 politie en gedachten politie en antiracisme politie hebben we al. En dat vooral hoogopgeleide) mensen altijd mee in gaan, niet allemaal maar veel. Dit leidt tot Europees burgeroorlog!