Rob Voss
Volledig scherm
© Rob Voss

Horeca in regio over opening terrassen: ‘Alsof je een Ferrari krijgt, maar slechts 25 kilometer per uur mag’

De terrassen gaan weer open. Weliswaar beperkt maar als het aan het kabinet ligt, gaat het er vanaf volgende week woensdag eindelijk van komen. Een deel van de horeca in deze regio is weinig enthousiast over de heropening. ,,Hoe kan ik mensen blij maken als ik zelf helemaal niet blij ben?”

1 reactie

 • Henk De Jong

  2 weken geleden
  Wat kunnen die horeca lui toch ongelooflijk klagen. Mogen ze open is het weer niet goed. Hadden ze met deze hoge besmettingscijfers geloofd dat ze zonder enige vorm van maatregelen open hadden gekund? Neem nou deze versoepeling met beide handen aan en geniet om weer mensen te ontvangen op je terras!
 1. Zo genoot de regio van de geopende terrassen: ‘De gasten waren zó lief’
  PREMIUM
  video
  4

  Zo genoot de regio van de geopende terrassen: ‘De gasten waren zó lief’

  De terrassen gingen vandaag weer open, tot grote vreugde van veel horecaondernemers. Ook winkeliers keken reikhalzend uit naar deze dag, want een afspraak maken hoeft niet meer. Gevolg: flinke drukte in de binnensteden. Omdat ook de avondklok is afgeschaft, klinkt in de zorg vrees. Want wat doen deze versoepelingen met besmettingscijfers? We hielden vandaag een blog bij met alle bijzonderheden en ontwikkelingen in Oost-Nederland.
 1. Schokkende beelden: Politieactie in Rio loopt uit de hand: 25 doden
  Play

  Schokkende beelden: Politieac­tie in Rio loopt uit de hand: 25 doden

 2. OM legt Ruinerwold-vader contactverbod op voor 90 dagen
  Play

  OM legt Ruinerwold-va­der contactver­bod op voor 90 dagen