Rob Voss
Volledig scherm
© Rob Voss

Horeca in regio over opening terrassen: ‘Alsof je een Ferrari krijgt, maar slechts 25 kilometer per uur mag’

De terrassen gaan weer open. Weliswaar beperkt maar als het aan het kabinet ligt, gaat het er vanaf volgende week woensdag eindelijk van komen. Een deel van de horeca in deze regio is weinig enthousiast over de heropening. ,,Hoe kan ik mensen blij maken als ik zelf helemaal niet blij ben?”

1 reactie

 • Henk 123456

  1 jaar geleden
  Wat kunnen die horeca lui toch ongelooflijk klagen. Mogen ze open is het weer niet goed. Hadden ze met deze hoge besmettingscijfers geloofd dat ze zonder enige vorm van maatregelen open hadden gekund? Neem nou deze versoepeling met beide handen aan en geniet om weer mensen te ontvangen op je terras!
 1. Anne-Jet uit Genemuiden kraamt ineens bij een gevluchte Oekraïense moeder
  PREMIUM

  Anne-Jet uit Genemuiden kraamt ineens bij een gevluchte Oekraïense moeder

  En zo stond Anne-Jet Harms, de twintigjarige kraamverzorgende uit Genemuiden, ineens aan het kraambed van een voor het oorlogsgeweld in Oekraïne gevluchte vrouw. Na de geboorte van baby Andrey, met een keizersnede in Isala Zwolle, verleende Anne-Jet vijf dagen kraamzorg. ,,Heel bijzonder en enorm dankbaar om zoiets te kunnen doen, al was de taal nog wel een dingetje. Maar met Engelse woorden en de app SayHi Translate kwamen we er wel uit.’’