Een huis met zwembad zonder de hoofdprijs te betalen: het kan, zo blijkt in de achtertuin van deze woning in het dorp De Krim in Overijssel.
Volledig scherm
Een huis met zwembad zonder de hoofdprijs te betalen: het kan, zo blijkt in de achtertuin van deze woning in het dorp De Krim in Overijssel. © Funda

Huis mét zwembad voor een zacht prijsje? Dit koop je in Oost-Nederland voor minder dan 300.000 euro

foto'sEen verfrissende duik in het zwembad in je eigen achtertuin: hoe lekker zou dat zijn op een snikhete dag als vandaag? Deze luxe is niet louter weggelegd voor de vermogende klasse. Ook met minder dan 300.000 euro behoort een huis mét zwembad tot de mogelijkheden in Oost-Nederland. 

1 reactie

 • henk hartog

  1 jaar geleden
  Ik had er meer voor gevraagd. Vooral met deze tijd waar mensen jarenlang moeten wachten op een Huurwoning EN een koophuis... Die koop zal wel door een HUISJESMELKER zijn gegaan..
 1. Tienkoppig Alcides knokt zich naar tweede zege, Heino trekt aan het kortste eind en teleurstellende middag voor Rohda
  Liveblog

  Tienkoppig Alcides knokt zich naar tweede zege, Heino trekt aan het kortste eind en teleurstel­len­de middag voor Rohda

  Rohda Raalte boekte vorige week weliswaar de eerste zege van het seizoen, maar het bleef de vraag waar de ploeg van Laurens Knippenborg staat in haar ontwikkeling. De thuiswedstrijd tegen RKAVV heeft duidelijk gemaakt dat er nog veel werk aan de winkel is. Dat geldt ook voor Heino. Wat dat betreft gaat het Alcides een stuk beter af. De Meppeler ploeg heeft al zeven punten.
 2. Rohda Raalte blijft steken op 2-2, Heino onderuit op eigen veld en Voorwaarts houdt huis tegen RKHVV
  Liveblog

  Rohda Raalte blijft steken op 2-2, Heino onderuit op eigen veld en Voorwaarts houdt huis tegen RKHVV

  Het duurde even, maar twee weken geleden was het eindelijk raak: Heino boekte op het veld van Alcides de eerste overwinning van het seizoen. Die heeft in de thuiswedstrijd tegen SJC helaas geen goed vervolg gekregen. Ook Rohda Raalte wist niet te winnen, al zal het tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat in Hoogeveen. Columbia beleefde opnieuw een teleurstellende middag in de eerste klasse D, terwijl Voorwaarts juist uithaalde tegen RKHVV.