Een huis met zwembad zonder de hoofdprijs te betalen: het kan, zo blijkt in de achtertuin van deze woning in het dorp De Krim in Overijssel.
Volledig scherm
Een huis met zwembad zonder de hoofdprijs te betalen: het kan, zo blijkt in de achtertuin van deze woning in het dorp De Krim in Overijssel. © Funda

Huis mét zwembad voor een zacht prijsje? Dit koop je in Oost-Nederland voor minder dan 300.000 euro

foto'sEen verfrissende duik in het zwembad in je eigen achtertuin: hoe lekker zou dat zijn op een snikhete dag als vandaag? Deze luxe is niet louter weggelegd voor de vermogende klasse. Ook met minder dan 300.000 euro behoort een huis mét zwembad tot de mogelijkheden in Oost-Nederland. 

1 reactie

 • henk hartog

  1 maand geleden
  Ik had er meer voor gevraagd. Vooral met deze tijd waar mensen jarenlang moeten wachten op een Huurwoning EN een koophuis... Die koop zal wel door een HUISJESMELKER zijn gegaan..
 1. 
Opnieuw wethouder onder vuur in Epe: ‘dubbele pet’ van Aalbers is voer voor rechter
  PREMIUM

  Opnieuw wethouder onder vuur in Epe: ‘dubbele pet’ van Aalbers is voer voor rechter

  Na de opgestapte Robert Scholten ligt opnieuw een wethouder onder vuur in Epe. Jan Aalbers wordt ervan beticht een onaanvaardbare dubbelrol te hebben gespeeld bij de verkoop van het pand op bedrijventerrein Kweekweg waarover eerder dit jaar Scholten struikelde. Parttime-wethouder Aalbers staat tevens op de loonlijst bij onderwijsinstelling RSG, dat daar samen met Aventus een school vestigde. Burgemeester Tom Horn is een vooronderzoek gestart.