Veel teleurgestelde reacties dinsdag onder het bericht van Lowlands dat alle kaarten voor het festival automatisch vervallen.
Volledig scherm
PREMIUM
Veel teleurgestelde reacties dinsdag onder het bericht van Lowlands dat alle kaarten voor het festival automatisch vervallen. © ANP / bewerking Bas Tijhaar

Iedereen is ticket voor Lowlands of DTRH kwijt (en degene die via-via kocht, misschien ook zijn geld)

Alle tickets voor Lowlands en Down The Rabbit Hole (DTRH) zijn vervallen. Beide festivals stonden voor augustus gepland in Biddinghuizen, maar zijn door nieuwe coronamaatregelen afgeblazen. Mojo Concerts trekt nu alle verkochte tickets in en stort aankoopbedragen automatisch terug. Mensen die via-via kaarten kochten, moeten maar zien hoe ze hun geld terugkrijgen.

0 reacties

  1. Afgelasting festivals: ‘Enorm bittere pil’ en ‘hartbrekend’

    Afgelas­ting festivals: ‘Enorm bittere pil’ en ‘hartbre­kend’

    Teleurgesteld, maar begripvol. Dat is de reactie van de organisatie van festivals Lowlands en Down The Rabbit Hole op het kabinetsbesluit om een streep te zetten door de campingfestivals tot 1 september. ,,Het is een enorm bittere pil’’, aldus de organisatie van Lowlands. De organisator van Mysteryland spreekt van ‘een groot verdriet’. De evenementenbranche wil nu snel duidelijkheid voor de eendaagse festivals.