Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) stierven er in week 24 van 2021 in Nederland 2.855 mensen. Dat waren er honderd meer dan het CBS verwachtte.
Volledig scherm
Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) stierven er in week 24 van 2021 in Nederland 2.855 mensen. Dat waren er honderd meer dan het CBS verwachtte. © ANP

In Gelderland stierven meer mensen dan verwacht, in Flevoland minder en Overijssel volgt landelijke trend

Er stierven in week 24 in Nederland 2.855 mensen. Dat waren er honderd meer dan het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) had verwacht. Een aanzienlijk deel van deze oversterfte lijkt op het conto te komen van Gelderland. In Flevoland stierven minder mensen dan verwacht, Overijssel volgt de landelijke trend.

  1. Dankzij Bert uit Teuge zien wij teksten in de lucht die vaak viraal gaan
    PREMIUM
    VIDEO

    Dankzij Bert uit Teuge zien wij teksten in de lucht die vaak viraal gaan

    ‘Frank gewoon 4-3-3‘, ‘€9.000.000!! Bedankt Sywert‘ en ‘Date mij! ❤ ❤ ❤ Sibbejan.nl‘. Het is zomaar een greep uit de spandoeken die afgelopen weken via social media grote bekendheid kregen. Ze stegen stuk voor stuk op achter één van de vliegtuigen van Bert van de Bunte. De 29-jarige ziet een gigantische groei in luchtreclame. Meerdere keren per dag stijgt er wel een vliegtuig op vanaf vliegveld Teuge.