Jongeman (23) uit Eerbeek overlijdt na crash met auto in Apeldoorn

videoBij een eenzijdig ongeval aan de Gildenlaan in Apeldoorn is gisteravond een 23-jarige man uit Eerbeek om het leven gekomen. De auto kwam rond 23.30 uur tegen een boom terecht. Een tweede inzittende, een 19-jarige Apeldoorner, is naar het ziekenhuis gebracht.

14 reacties

 • Jeffrey de Vos

  3 maanden geleden
  @ferdinant na jou reactie ben ik zeer geïnteresseerd in jou levensstijl. Hoe is het om nooit op vakantie te gaan, nooit je eigen woonplaats te verlaten en nooit naar vrienden te gaan die in een andere plaatst dan jou woonplaats wonen? Ik ga er natuurlijk van uit dat dit zo is, anders plaats je niet zo’n opmerking.
 • jeroen van der wal

  3 maanden geleden
  Allereerst heel veel sterkte gewenst voor familie, vrienden, nabestaanden en voor het slachtoffer wat nu nog in het ziekenhuis ligt. het is in de maten een racebaan. vooral jongeren schieten je rechts en links voorbij als je 52 rijdt. deze auto heeft ook zeker harder dan 50 gereden aan de schade te zien. het is heel erg betreurenswaardig dat deze actie met de dood afgelopen is. wanneer gaan mensen hun gedrag nu eens aanpassen? wegen zijn niet gevaarlijk. bepaald gedrag wel..
 • Yuri Plant

  3 maanden geleden
  Wat een zinloze opmerking ferdinand
 • J Kruize

  3 maanden geleden
  Ik woon vlakbij de Heemradenlaan. Inderdaad het woord circuit is van toepassing. De nabestaanden gecondoleerd. Voor de andere racers trek eens lering uit al die ongelukken. Je bent niet onsterfelijk. Voor de politie waar zijn jullie 's avonds en in het weekend? Wegmarkeringen schrikborden of 30 km/h helpen echt niet hiertegen.
 • theo hijmensen

  3 maanden geleden
  Ik woon dicht aan het "Circuit". Elk weekend bijna wel een race.
 1. Huisarts Rouveen en predikant IJhorst bieden helpende hand bij worsteling vaccinatievragen: ‘We willen iets betekenen voor twijfelaars’
  PREMIUM

  Huisarts Rouveen en predikant IJhorst bieden helpende hand bij worsteling vaccinatie­vra­gen: ‘We willen iets betekenen voor twijfe­laars’

  Wel of geen coronaprik? Voor sommige mensen is het een worsteling, ze zitten vol vragen. Predikant en geestelijk verzorger Douwe Geertsma uit IJhorst en de Rouveense huisarts Ali Reza Pezeshki Nia bieden de helpende hand. Met het wegnemen van twijfels hopen ze dat vaccinatiegraad omhooggaat. ,,We willen iets betekenen voor de twijfelaars.”
 2. Bedrijfsafsplitsing wordt razend populair: ‘Het is een Formule 1-race naar een nieuwe toekomst’
  PREMIUM

  Bedrijfsaf­split­sing wordt razend populair: ‘Het is een Formule 1-race naar een nieuwe toekomst’

  Bedrijfsafsplitsingen zijn hot. Investeerders buitelen over elkaar heen om stukken van succesvolle bedrijven te kopen, weet de Haaksbergse bedrijfseconoom en afsplitsingsexpert Dennis Steur. Hij publiceerde er, midden in die hausse, een handboek over. Dat was volgens hem hoog tijd. ,,Iedereen wil: 1 gedeeld door 2 is 3. Maar daar komt het vaak niet van. Er gaat veel onnodig mis.”