De coronakaart van woensdag 17 november
Volledig scherm
De coronakaart van woensdag 17 november © ROBIN UTRECHT / Local Focus

KAART | 1847 nieuwe coronagevallen in Oost-Nederland, één gemeente valt op en kleurt niet donkerrood

CHECK JOUW GEMEENTELandelijk lijkt het aantal coronabesmettingen opnieuw iets toe te nemen, maar in Oost-Nederland valt het totaal aantal besmettingen een stuk lager uit dan gisteren. Met name in de veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland is een forse daling te zien. Daar valt Brummen op: die gemeente is als enige in de regio niet donkerrood gekleurd.

3 reacties

 • Julian Troost

  1 jaar geleden
  Corona vaccinatie
 • Linda van Maanen

  1 jaar geleden
  Dirk Hoekert heeft de oplossing hoor. Nou gelukkig dan maar.
 • Dirk hoekert

  1 jaar geleden
  Gaan we nu eindelijk eens te horen krijgen wie er op de IC's liggen? Dus gewicht, leeftijd, geslacht, afkomst, conditie, rokers etc etc. Dan kan je gericht die personen vragen te vaccineren of in lockdown zetten. Alle jongeren moeten gewoon weer de ziekte doorlopen, worden er toch niet ziek van, en het immuunsysteem (dat zich al duizenden jaren evolueert) aanzwengelen. Dan heb je immuniteit voor de toekomst en een oplossing voor de korte termijn. En psychologen in het OMT.
 1. Flevo Boys haalt opgelucht adem na thriller, DVS’33 stelt teleur en HHC Hardenberg blijft in het spoor van AFC
  Liveblog

  Flevo Boys haalt opgelucht adem na thriller, DVS’33 stelt teleur en HHC Hardenberg blijft in het spoor van AFC

  Nergens op de amateurvelden waren de belangen vandaag zó groot als tijdens de ontmoeting tussen Flevo Boys en d’Olde Veste’54. Beide clubs hebben het zwaar in de Vierde divisie B en konden een overwinning daarom goed gebruiken. De degradatiekraker werd uiteindelijk een prooi voor de ploeg uit Emmeloord. HHC Hardenberg boekte eveneens een belangrijke zege, terwijl VVOG heel goed weg kwam tegen RKAV Volendam. DVS’33 en SV Urk gaan met een stapel huiswerk de winterstop in.
 2. Wéér een nederlaag voor Alcides, WSV verrast tegen de koploper en probleemloze middag voor Rohda Raalte
  Liveblog

  Wéér een nederlaag voor Alcides, WSV verrast tegen de koploper en probleemlo­ze middag voor Rohda Raalte

  Het was voor aanvang van het bezoek aan Hollandia al alle hens aan dek bij Alcides en dat is er na afloop niet minder op geworden. De ploeg uit Meppel zal er uiteindelijk nog vrede mee hebben dat er ‘slechts’ met een marge van twee werd verloren. Rohda Raalte boekte daarentegen een ruime zege op VKW, terwijl Heino een punt pakte in Groningen. In de eerste klasse D zorgde WSV voor een daverende stunt door koploper De Bataven te verslaan, bij Voorwaarts zijn ze minder blij met het puntje tegen SDO.
 3. Keiharde dreun voor Rohda Raalte, Heino verliest van Hollandia en SC Emmeloord doet goede zaken
  Liveblog

  Keiharde dreun voor Rohda Raalte, Heino verliest van Hollandia en SC Emmeloord doet goede zaken

  Rohda Raalte boekte vorige week nog een klinkende zege op Alcides, maar kreeg vandaag op bezoek bij SJC een flinke dreun te verwerken. De ploeg uit Noordwijk won met liefst 7-1. Ook Heino is er niet in geslaagd het goede resultaat uit de eerste wedstrijd na de winterstop een passend vervolg te geven, terwijl de ontmoeting tussen Alcides en Westlandia voortijdig werd gestaakt. In 2J deed SC Emmeloord uitstekende zaken door EMMS te verslaan.