de Stentor
Volledig scherm
© de Stentor

KAART | 19 gemeenten zonder nieuwe corona-gevallen, Brummen neemt twijfelachtige eer over

CHECK JOUW GEMEENTEIn liefst negentien gemeenten uit Oost-Nederland werden het afgelopen etmaal geen nieuwe positieve coronagevallen gemeld. Brummen is de regionale koploper en één van de drie gemeenten die een oranje kleurtje heeft op de coronakaart.

0 reacties

 1. Angst voor overnamegolf van bedrijven in Oost-Nederland: ‘Hier word ik dus niet blij van’
  PREMIUM
  7

  Angst voor overname­golf van bedrijven in Oost-Nederland: ‘Hier word ik dus niet blij van’

  Investeerders maken jacht op onze middelgrote bedrijven en dat is slecht nieuws voor de grote opgaven waar we voor staan, zoals klimaatverandering. Overijssels gedeputeerde Eddy van Hijum (CDA, economie) maakt zich daarover zorgen omdat private investeringsfondsen vaak meer gericht zijn op snelle winst en rendement dan op een duurzame toekomst. Maar veel mogelijkheden om daar wat aan te doen, heeft hij niet.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.