Deze student krijgt een vaccin op de campus.
Volledig scherm
Deze student krijgt een vaccin op de campus. © ANP/LocalFocus

KAART | Aantal besmettingen in de regio in de pas met landelijk beeld, Flevoland blijft op niveau ‘zeer ernstig’

CHECK JOUW GEMEENTEHet aantal nieuwe besmettingen in de regio blijven redelijk stabiel, blijkt uit de de nieuwste cijfers van het RIVM. Toch zijn er wat opmerkelijke zaken te zien. Was Deventer in absolute zin gisteren nog een uitschieter met 36 besmettingen, vandaag zijn het er 15. In Zwolle is het omgekeerde aan de gang: daar liep het totale aantal positieve testen op van 16 naar 39. 

 1. Steenwijker Boys blijft ongeslagen, welkome zege voor DVS’33 en HHC blameert zich op eigen veld
  Liveblog

  Steenwij­ker Boys blijft ongeslagen, welkome zege voor DVS’33 en HHC blameert zich op eigen veld

  Een week voor de kraker tegen AFC kon HHC Hardenberg zich geen misstap veroorloven. Maar de ploeg van trainer Pascal Diender verloor op eigen veld van hekkensluiter OFC. DVS’33 weet daarentegen eindelijk weer wat winnen is, terwijl Berkum en SC Genemuiden elkaar in evenwicht hielden. Steenwijker Boys was een maatje te groot voor Angelslo en is daardoor al twaalf duels ongeslagen in 5G.
 2. Flevo Boys haalt opgelucht adem na thriller, DVS’33 stelt teleur en HHC Hardenberg blijft in het spoor van AFC
  Liveblog

  Flevo Boys haalt opgelucht adem na thriller, DVS’33 stelt teleur en HHC Hardenberg blijft in het spoor van AFC

  Nergens op de amateurvelden waren de belangen vandaag zó groot als tijdens de ontmoeting tussen Flevo Boys en d’Olde Veste’54. Beide clubs hebben het zwaar in de Vierde divisie B en konden een overwinning daarom goed gebruiken. De degradatiekraker werd uiteindelijk een prooi voor de ploeg uit Emmeloord. HHC Hardenberg boekte eveneens een belangrijke zege, terwijl VVOG heel goed weg kwam tegen RKAV Volendam. DVS’33 en SV Urk gaan met een stapel huiswerk de winterstop in.