De coronakaart van Oost-Nederland van maandag 14 juni.
Volledig scherm
De coronakaart van Oost-Nederland van maandag 14 juni. © Rob Engelaar / LocalFocus

KAART | Besmettingscijfers in Oost-Nederland stijgen tegen landelijke trend in, Brummen valt vooral op

CHECK JOUW GEMEENTEDe landelijke daling van het aantal besmettingen komt vandaag niet uit de regio Oost-Nederland. Waar gisteren nog slechts 73 mensen positief waren getest is dat nu gestegen naar 89. Het aantal gemeenten zonder besmettingen daalde van 12 gisteren naar 9 vandaag. 

0 reacties

 1. Kota Radja in Hattem is zeker niet de zoveelste ‘Chinees’
  PREMIUM

  Kota Radja in Hattem is zeker niet de zoveelste ‘Chinees’

  Over de Chinese keuken zijn genoeg vooroordelen: je kunt er drie dagen van eten, de sauzen lijken op elkaar, de decoratie van wortel wordt meerdere malen gebruikt en het eten zelf is niet echt verfijnd. Of ze nu waar zijn of niet, Kota Radja in Hattem lijkt zich te onderscheiden. Als lid van de FER (Fine Eastern Restaurants) staan ze als één van de dertig leden garant voor topkwaliteit en service. Daarnaast hebben we vernomen dat er zo af en toe ook sterrenchefs aanschuiven en blijkt de eigenaar tevens een sommelier. We zijn benieuwd!
 2. De unieke band van Marc Houtzager met zijn paarden: ‘Hoeveel geld ik ervoor krijg is niet het belangrijkst’
  PREMIUM
  Video & audio

  De unieke band van Marc Houtzager met zijn paarden: ‘Hoeveel geld ik ervoor krijg is niet het belang­rijkst’

  Hij loopt over het terrein van zijn stallencomplex, niet als de grote heerser, maar als grote genieter. Een beetje als een pater familias. Paardrijdbroek, lange laarzen en een blauw T-shirt. En eigenlijk continu met een telefoon in zijn hand, want als er iets te handelen valt moet je er snel bij zijn. Marc Houtzager (50) gaat als springruiter naar de Olympische Spelen. Zijn derde alweer.