De coronakaart van 13 oktober van deze regio.
Volledig scherm
De coronakaart van 13 oktober van deze regio. © Ramon van Flymen / Local Focus

KAART | Corona rukt in onze regio sterk op: piek maanden niet zo hoog geweest

CHECK JOUW GEMEENTEHet aantal nieuwe coronagevallen in deze regio is fors toegenomen. Er zijn 496 mensen positief getest in de veiligheidsregio’s IJsselland, Noord- en Oost-Gelderland en Flevoland tussen gisterochtend en vanochtend. Het is maanden geleden dat dit getal zo hoog lag. 

8 reacties

 • Anoniem

  4 dagen geleden
  Peter Wilbrink En ik hoor nu niemand zeggen dan ook maar een hek om Apeldoorn zij wij dan anders ?
 • Harm Platz Platz

  4 dagen geleden
  Blijkbaar hebben bepaalde personen een mening over de gezondheid van een ander en denken dat zij ook mogen bepalen hoe groot dat risico is dat anderen Corona krijgen omdat zij zelf niet gevaccineerd willen worden. Deze personen roepen wel moord en brand als ze niet in een ziekenhuis geholpen kunnen worden.
 • Vincent Schuurman

  4 dagen geleden
  En hoeveel mensen zijn daadwerkelijk ziek? Besmettingen zegt niet zoveel meer......
 • E Goedhart

  5 dagen geleden
  Goh...stijgende cijfers....dat verwacht je toch niet...IN DE HERFST?!? En Staphorst gaat Urk achterna, die waren ook lang koploper maar nu komt Corona er bijna niet meer voor. En even voor de goede orde; ik ken een jongen van 19, fit, normaal postuur, en flink gepakt door Corona. En volledig gevaccineerd. Dus schei alsjeblieft uit met dat polariseren, en al helemaal met die domme QR-code.
 • Robbert Scholten

  5 dagen geleden
  Hou toch op,ieder jaar hebben we virussen,onderhand is zo,n beetje heel nl ingeënt tegen Corona,en ja er zijn er nog meer,niets bijzonders