Nog vier gemeenten in Oost-Nederland kleuren lichtoranje. In de verder regio ligt het aantal nieuwe coronabesmettingen onder de 7 op 100.000 inwoners.
Volledig scherm
Nog vier gemeenten in Oost-Nederland kleuren lichtoranje. In de verder regio ligt het aantal nieuwe coronabesmettingen onder de 7 op 100.000 inwoners. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

KAART | Coronabesmettingen dalen en dalen en kleurenkaart wordt lichter, maar Ommen van 0 naar 11

CHECK JOUW GEMEENTEHet aantal nieuwe coronabesmettingen in Oost-Nederland blijft afnemen. Nog maar vier gemeenten in deze regio kleuren lichtoranje, de rest zit allemaal onder de 7 nieuwe coronagevallen op 100.000 inwoners en is daarmee grijs. Ommen is na de 0 van vrijdag met de 11 van zaterdag niettemin koploper.

 1. HHC Hardenberg en SV Urk blijven indruk maken, late domper voor Berkum en DVS’33 weet opnieuw niet te winnen
  Liveblog

  HHC Hardenberg en SV Urk blijven indruk maken, late domper voor Berkum en DVS’33 weet opnieuw niet te winnen

  HHC Hardenberg is de nummer twee van het afgelopen seizoen in de Tweede divisie en is er veel aan gelegen om die prestatie op z’n minst te evenaren. De competitiestart is in ieder geval indrukwekkend. Ook SV Urk is uit de startblokken geschoten. DVS’33 en Berkum moeten daarentegen snel uit een ander vaatje gaan tappen, anders kan het nog wel eens een héél lang seizoen worden voor beide ploegen.
 1. Heino stelt teleur, blijdschap en vooral opluchting bij Rohda Raalte en beloning blijft uit voor Alcides
  Liveblog

  Heino stelt teleur, blijdschap en vooral opluchting bij Rohda Raalte en beloning blijft uit voor Alcides

  Rohda Raalte kroonde zich een paar maanden geleden op overtuigende wijze tot kampioen van de eerste klasse E en dus wordt er veel van de ploeg verwacht in de Vierde divisie. De eerste zege is na drie wedstrijden in ieder geval een feit. Heino beleefde daarentegen een teleurstellende middag, terwijl Alcides naliet zichzelf te belonen. In de KNVB Districtsbeker was vooral Warnsveldse Boys uitstekend op dreef.