Flink minder nieuwe coronabesmettingen vergeleken met gisteren. Toen lag het aantal - mede door een storing - ineens heel hoog.
Volledig scherm
Flink minder nieuwe coronabesmettingen vergeleken met gisteren. Toen lag het aantal - mede door een storing - ineens heel hoog. © ANP/LocalFocus

KAART | Coronacijfers fors naar beneden, verschil in Gelderland het grootst

CHECK JOUW GEMEENTEHet aantal nieuwe coronabesmettingen is vandaag fors gedaald. Landelijk waren het er bijna 1400 minder dan gisteren. Ook in Oost-Nederland worden minder positieve tests gemeld, vooral in Gelderland schoot het aantal naar beneden. De grote daling heeft te maken met het hoge aantal besmettingen van gisteren, dat weer werd veroorzaakt door een eerdere technische storing. 

0 reacties

 1. Strafpleiter Jan Vlug uit Deventer: ‘Meer geld naar sociale advocatuur is een begin’
  PREMIUM

  Strafplei­ter Jan Vlug uit Deventer: ‘Meer geld naar sociale advocatuur is een begin’

  Strafrechtadvocaat Jan Vlug uit Deventer is voorzichtig blij met het bericht dat de sociale advocatuur meer geld krijgt. De Tweede Kamer heeft een motie aangenomen die uitspreekt dat er structureel voldoende geld moet zijn voor de sociale advocatuur, zodat burgers die geen ‘gewone’ advocaat kunnen betalen sterker in hun recht staan. ,,Door de toeslagenaffaire ziet iedereen ineens het licht.”
 1. Vogelspotters samen om Lemmergier te spotten: 'Om de kick'
  Play

  Vogelspot­ters samen om Lemmergier te spotten: 'Om de kick'

 2. Wereldwijd duizenden mensen bij pro-Palestina-demonstraties
  Play

  Wereldwijd duizenden mensen bij pro-Palestina-demonstra­ties