De coronakaart van maandag 18 oktober 2021.
Volledig scherm
De coronakaart van maandag 18 oktober 2021. © Paul Rapp / Local Focus

KAART | Coronasituatie in Staphorst en omliggende plaatsen blijft zeer zorgelijk, slechts één gemeente in regio op nul

CHECK JOUW GEMEENTEStaphorst heeft als coronabrandhaard in de regio navolging gekregen van buren Dalfsen en Zwartewaterland. De drie gemeenten kleuren ook vandaag donkerrood op de coronakaart, met een hoog aantal positieve tests. Met ruim 318 positieve tests op 100.000 inwoners is Staphorst net als gisteren de landelijke uitschieter.

9 reacties

 • Arend Reiger

  1 jaar geleden
  J visser, jij komt blijkbaar gratis opdagen bij je werk! Hoor het wel als je voor niks nog een baan zoekt!
 • J Visser

  1 jaar geleden
  Och Fred Denekamp wat zijn de farmaceuten toch een helden. Je zou het haast geloven. Ze ontwikkelden dat vaccin alleen maar voor de centjes hoor!
 • Fred Denekamp

  1 jaar geleden
  Beste mensen uit Staphorst en ongevaccineerden, Er zijn gelukkig mensen op deze aarde, gelovig en niet gelovig, die keihard gewerkt hebben aan een vaccin om ons te verlossen van deze vreselijke pandemie. Wees niet egoïstisch en en heb uw naasten lief en maak er alstublieft gebruik van. De zorgmedewerkers zullen u dankbaar zijn en ook al die mensen die al zo lang wachten op een soms levensreddende operatie. De oplossing ligt bij u!
 • J Visser

  1 jaar geleden
  Het zijn niet alleen gelovigen die zich niet laten vaccineren hoor! Zelfs bij Isala zelf loopt niet gevaccineerd personeel.
 • J Kruize

  1 jaar geleden
  Als ik het goed begrijp moeten er bv 15 hartoperaties worden uitgesteld door toedoen van 1 corona patiënt op de ic. Waarom is een ongevaccineerde 15 keer belangrijker dan een al of niet gevaccineerd hartpatient? Ik vind het moeilijk te bevatten en begrijp de onderstaande reacties. Ik wens de streng gelovigen veel sterkte met hun keuzes. Persoonlijk vind ik dat Jezus voldoende duidelijke boodschappen heeft gegeven. Bv goed doen mag op Sabbath.
 1. Flevo Boys haalt opgelucht adem na thriller, DVS’33 stelt teleur en HHC Hardenberg blijft in het spoor van AFC
  Liveblog

  Flevo Boys haalt opgelucht adem na thriller, DVS’33 stelt teleur en HHC Hardenberg blijft in het spoor van AFC

  Nergens op de amateurvelden waren de belangen vandaag zó groot als tijdens de ontmoeting tussen Flevo Boys en d’Olde Veste’54. Beide clubs hebben het zwaar in de Vierde divisie B en konden een overwinning daarom goed gebruiken. De degradatiekraker werd uiteindelijk een prooi voor de ploeg uit Emmeloord. HHC Hardenberg boekte eveneens een belangrijke zege, terwijl VVOG heel goed weg kwam tegen RKAV Volendam. DVS’33 en SV Urk gaan met een stapel huiswerk de winterstop in.