De coronakaart van 28 juli 2021.
Volledig scherm
De coronakaart van 28 juli 2021. © Rob Engelaar / LocalFocus

KAART | Dalende trend zet door in Oost-Nederland, zes gemeenten op nul nieuwe coronabesmettingen

Check jouw gemeenteWaar er gisteren nog een erg kleine stijging was te zien in het aantal nieuwe coronabesmettingen, gaat het aantal weer in rap tempo naar beneden. Telde Oost-Nederland dinsdag nog 331 besmettingen, vandaag komt dat aantal uit op 270. De daling is ook goed te zien op de coronakaart. Liefst zes gemeenten uit Oost-Nederland noteren nul nieuwe coronagevallen. 

1 reactie

 • H Dekker v/d Werfhorst

  2 maanden geleden
  Dit kan nooit! Ik geloof hier niets van. Mensen moeten zich blijven laten testen. Als iedereen niet meer gaat testen dan stopt cojona! MENSEN GA TESTEN!
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.