De coronakaart kleurt verder rood.
Volledig scherm
De coronakaart kleurt verder rood. © REUTERS / Local Focus

KAART | Deventer schiet door grens van 100 besmettingen op één dag (en er zijn meer zorgen)

CHECK JOUW GEMEENTEHet aantal coronabesmettingen in Deventer schiet steeds verder omhoog. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers van het RIVM. Afgelopen etmaal werden er 100 besmettingen ontdekt. En er zijn meer gemeenten in Oost-Nederland die zich zorgen moeten maken. 

1 reactie

 • Goossen

  2 jaar geleden
  Zo zie je maar weer: 'je moet de jeugd niet de schuld geven' en 'straks krijgen wij alle schuld op ons dak' waren de gevoelens van de laatst weken. En zie: zo geschiedde ook: ineens zomaar 100 besmettingen na eindexamenfeest voor scholieren, terwijl in de voorgaande weken er hooguit 7 (zegge: zeven) besmettingen waren in Deventer! Hoe bedoelt u: heb ik de schuld, krijg ik hem óók nog??
 1. Steenwijker Boys blijft ongeslagen, welkome zege voor DVS’33 en HHC blameert zich op eigen veld
  Liveblog

  Steenwij­ker Boys blijft ongeslagen, welkome zege voor DVS’33 en HHC blameert zich op eigen veld

  Een week voor de kraker tegen AFC kon HHC Hardenberg zich geen misstap veroorloven. Maar de ploeg van trainer Pascal Diender verloor op eigen veld van hekkensluiter OFC. DVS’33 weet daarentegen eindelijk weer wat winnen is, terwijl Berkum en SC Genemuiden elkaar in evenwicht hielden. Steenwijker Boys was een maatje te groot voor Angelslo en is daardoor al twaalf duels ongeslagen in 5G.
 2. SV Urk knokt zich naar zege op emotionele middag, DVS blameert zich en HHC en Staphorst pakken drie punten
  Liveblog

  SV Urk knokt zich naar zege op emotionele middag, DVS blameert zich en HHC en Staphorst pakken drie punten

  Op een emotioneel zeer beladen middag heeft SV Urk voor de zoveelste keer dit jaar laten zien dat het mentaal uitstekend in elkaar zit. De ploeg van Gert-Jan Karsten, die van de week zijn zoon verloor, knokte zich op de valreep naar een belangrijke zege op Hoek. Ook HHC Hardenberg en Staphorst trokken de drie fijne punten over de streep, terwijl DVS’33 teleurstellend voor de dag kwam en twee punten liet liggen tegen de hekkensluiter. Dat en nog veel meer kwam er vanmiddag voorbij in het liveblog.