De coronakaart van Oost-Nederland van woensdag vertoont veel overeenkomsten met die van dinsdag: het aantal gemelde positieve testuitslagen blijft stabiel.
Volledig scherm
De coronakaart van Oost-Nederland van woensdag vertoont veel overeenkomsten met die van dinsdag: het aantal gemelde positieve testuitslagen blijft stabiel. © Raphael Drent / LocalFocus (bewerking: De Stentor)

KAART | Eén gemeente in Oost-Nederland noteert voor 12de dag op rij 0 positieve tests, piekje in Lelystad

CHECK JOUW GEMEENTEOost-Nederland noteert vandaag een vergelijkbaar aantal positieve testuitslagen als gisteren. De verdeling is wel anders: Flevoland en Noord- en Oost-Gelderland gaan wat omlaag, de gemeenten rondom de IJssel omhoog. Landelijk is er sprake van een kleine gemiddelde stijging, al valt daar ook anders naar te kijken. 

 1. PEC Zwolle-fans voor derde keer in korte tijd betrokken bij voetbalrellen: ‘Wij vinden dit heel vervelend’
  PREMIUM
  Update
  1

  PEC Zwol­le-fans voor derde keer in korte tijd betrokken bij voetbalrel­len: ‘Wij vinden dit heel vervelend’

  Wederom zijn supporters van PEC Zwolle betrokken geraakt bij voetbalrellen. De politie in Eindhoven pakte gisteravond 38 Zwollenaren op in de aanloop naar het uitduel tegen PSV. Het was na de uitwedstrijden tegen Go Ahead Eagles en FC Utrecht de derde keer in korte tijd dat PEC Zwolle negatief in het nieuws komt op deze manier. En dat zint de club allerminst. ,,Dit vinden we heel vervelend.’’