De coronakaart van Oost-Nederland van dinsdag 20 juli.
Volledig scherm
De coronakaart van Oost-Nederland van dinsdag 20 juli. © Rob Engelaar/Local Focus

KAART | Fors minder nieuwe coronagevallen in Oost-Nederland (maar geen enkele gemeente is virusvrij)

CHECK JOUW GEMEENTEEen flinke daling in het aantal nieuwe coronabesmettingen in Oost-Nederland. Waar gisteren nog 730 nieuwe gevallen werden vastgesteld, waren dat er vandaag een stuk minder: 455. Geen enkele gemeente in Oost-Nederland kleurt vandaag nog rood op de kaart, wat betekent dat alle gemeentes onder de 56 besmettingen per 100.000 inwoners zitten. 

3 reacties

 • Melle van der Meulen

  1 jaar geleden
  Henk, dat is afgeserveerd om politieke redenen. Niks ‘zie je wel, mondkapjes helpen’. Ik beloof je ook deze winter weer 0 griepgevallen en zeker 0 groep doden (in 2018 nog 9600 in drie maanden) want politiek ongewenst. Alles is ‘covid’ om de angst en tweedeling van de samenleving maar te blijven voeden. Die voor miljarden voorbarig ingekochte vaccins moeten toch koste wat kost worden opgemaakt? Anders gaat men politiek af als een gieter!
 • Robert Zwijnenberg

  1 jaar geleden
  Beste Henk, en daarmee bevestig je dat het COVID-19 virus zoveel besmettelijker is en omdat de meeste mensen zich aan de regels te houden, het minder besmettelijkere niet te vinden is. Dus goede opmerking van je. Afstand houden/mondkapje op werkt
 • henk hartog

  1 jaar geleden
  Waar is die GEWONE GRIEPVIRUS gebleven ? Is ie verkocht of zo? Horen WIJ niks meer erover. Vreemd