De coronakaart van Oost-Nederland van 23 juli 2020.
Volledig scherm
De coronakaart van Oost-Nederland van 23 juli 2020. © ANP / LocalFocu

KAART | Lichte stijging aantal coronagevallen Oost-Nederland, Rijssen-Holten ‘koploper’ in de regio

CHECK JOUW GEMEENTEEen kleine stijging in het aantal coronagevallen in Oost-Nederland. Vandaag zijn er 578 nieuwe besmettingen, terwijl dat er gisteren 490 waren.  Geen enkele gemeente kleurt rood, wat betekent dat geen enkele gemeente meer dan 56 besmettingen per 100.000 inwoners heeft.

 1. Columbia diep in de problemen, Rohda Raalte veel te sterk voor Alcides en Heino pakt uitstekend punt
  Liveblog

  Columbia diep in de problemen, Rohda Raalte veel te sterk voor Alcides en Heino pakt uitstekend punt

  Alcides won de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop en was er alles aan gelegen die zege een goed vervolg te geven op bezoek bij Rohda. Maar de promovendus uit Raalte bleek een paar maatjes te groot voor de Meppeler ploeg. Heino pakte knap een punt in en tegen Hoogeveen, terwijl Schalkhaar een belangrijke overwinning boekte op AZC. Columbia beleefde daarentegen een dramatische herstart.
 2. Steenwijker Boys blijft ongeslagen, welkome zege voor DVS’33 en HHC blameert zich op eigen veld
  Liveblog

  Steenwij­ker Boys blijft ongeslagen, welkome zege voor DVS’33 en HHC blameert zich op eigen veld

  Een week voor de kraker tegen AFC kon HHC Hardenberg zich geen misstap veroorloven. Maar de ploeg van trainer Pascal Diender verloor op eigen veld van hekkensluiter OFC. DVS’33 weet daarentegen eindelijk weer wat winnen is, terwijl Berkum en SC Genemuiden elkaar in evenwicht hielden. Steenwijker Boys was een maatje te groot voor Angelslo en is daardoor al twaalf duels ongeslagen in 5G.