Er zijn flinke verschillen tussen gemeenten als het gaat om de vaccinatiegraad tot nu toe.
Volledig scherm
PREMIUM
Er zijn flinke verschillen tussen gemeenten als het gaat om de vaccinatiegraad tot nu toe. © fotobewerking de Stentor

KAART | Massaal vaccineren in Salland en Achterhoek, op Urk juist niet: kijk hier hoe het bij jou is

Inwoners van Salland en de Achterhoek laten zich massaal vaccineren tegen corona. In gemeenten op de Biblebelt en in Flevoland is de animo een stuk lager, met als absolute uitschieter de gemeente Urk. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers van het RIVM over de vaccinatiegraad in alle gemeenten en alle leeftijdsgroepen.

5 reacties

 • JS Katwijk

  3 maanden geleden
  Vorige week mijn 2e prik gehad, hulde aan de medische wetenschap. Leef gezond, blijf weg van feesboek.
 • henk hartog

  3 maanden geleden
  Wat een waanzin om je te laten inenten tegen die Griepvirus. Leef gezond, Leef normaal, eet normaal.. Zo krijg je een sterk lichaam. Stop met deze waanzin
 • Henk Van de Kraats

  3 maanden geleden
  Hoe zit het dan met de ziekenhuis en ic opnames en sterfgevallen ten gevolge van corona van de Urkers?
 • Melle van der Meulen

  3 maanden geleden
  Uitstekend betoog. Sta jijzelf schriftelijk garant voor de bijwerkingen op lange termijn? De fabrikanten namelijk niet, die weigerden verantwoordelijkheid voor experimentele vaccins, die vervolgens tijdelijk werden toegelaten in afwachting van de bijwerkingen op langere termijn. Oftewel, de gevaccineerden zijn proefkonijn want normaal wordt een vaccin pas volledig toegelaten als langere termijn bijwerkingen bekend zijn na jaren van besloten proefnemingen. Ik wil geen proefkonijn zijn!
 • Evert Jan Geerdes

  3 maanden geleden
  Er is ca.70 % gevaccineerd. We importeren ook besmettingen via reisverkeer. Rijke landen lopen voor op de rest v.d. wereld. Besmettingen zullen blijven bestaan. Remedie iedereen vaccineren en vaccinatie-onderhoud plegen voor Covid en zijn varianten.