Een zorgmedewerker wordt gevaccineerd met het coronavaccin van AstraZeneca. GGD Haaglanden start als eerste met het vaccineren met het vaccin bij zorgmedewerkers. ANP SEM VAN DER WAL
Volledig scherm
Een zorgmedewerker wordt gevaccineerd met het coronavaccin van AstraZeneca. GGD Haaglanden start als eerste met het vaccineren met het vaccin bij zorgmedewerkers. ANP SEM VAN DER WAL © ANP

KAART | Opnieuw minder besmettingen in de regio: Hattem heeft de slechtste cijfers

Check jouw gemeenteHet aantal nieuwe coronabesmettingen in Oost-Nederland is vandaag opnieuw gedaald. Er worden 428 nieuwe positieve tests gemeld, terwijl dat er gisteren nog 513 waren. Op de coronakaart zien we dat Hattem nu de gemeente is met veruit de meeste besmettingen per 100.000 inwoners. Staphorst, dat gisteren nog donkerrood kleurde op de kaart, doet het vandaag een stuk beter.

 1. Finale Witkampers gestaakt na ongeregeldheden, doek valt voor DAVO en Heino blijft dromen van de hoofdklasse
  Liveblog

  Finale Witkampers gestaakt na ongeregeld­he­den, doek valt voor DAVO en Heino blijft dromen van de hoofdklas­se

  Witkampers was nog maar één minuut verwijderd van een overwinning op vv Doetinchem en promotie naar de tweede klasse. Maar ongeregeldheden langs en op het veld staken daar (voorlopig) een stokje voor. De ontmoeting tussen Hoonhorst en DAVO werd wél uitgespeeld, maar die zal de ploeg uit Deventer snel willen vergeten. Heino beleefde daarentegen een mooie middag en is hard op weg naar de hoofdklasse, terwijl in IJhorst de champagneflessen zelfs al zijn ontkurkt.
 2. Bizarre comeback houdt VVOG in leven, geen promotie voor SC Genemuiden en DVS’33 blijft dromen van Tweede Divisie
  Liveblog

  Bizarre comeback houdt VVOG in leven, geen promotie voor SC Genemuiden en DVS’33 blijft dromen van Tweede Divisie

  Dood en begraven leek VVOG, nadat het voor de tweede keer in een paar dagen tijd op een 0-2 achterstand kwam tegen Eemdijk. Maar de ploeg van Harderwijk knokte zich wederom terug en blijft voorlopig in leven. Mede-derdedivisionist DVS’33 deed wat het moest doen en mag daardoor blijven dromen van de Tweede Divisie. Dat geldt niet voor Sparta Nijkerk. Ook de spelers van SC Genemuiden mogen op vakantie. AGOVV, BAS, FC Meppel, SC Rouveen en SEH vervolgen daarentegen komende week hun jacht op een stap hogerop.