Een hele kleine stijging van het aantal coronabesmettingen in Oost-Nederland vandaag. De situatie in veel gemeenten blijft echter goed.
Volledig scherm
Een hele kleine stijging van het aantal coronabesmettingen in Oost-Nederland vandaag. De situatie in veel gemeenten blijft echter goed. © ANP / Local Focus

KAART | Optimisme ondanks kleine stijging besmettingen: veel gemeenten in regio opnieuw op nul

CHECK JOUW GEMEENTEHet aantal nieuwe coronabesmettingen in Oost-Nederland is in de afgelopen 24 uur licht gestegen ten opzichte van gisteren, al is die stijging zeer klein. De situatie in deze regio blijft er goed uitzien, met veel gemeenten waar opnieuw nul nieuwe positieve tests werden gemeld.

0 reacties

  1. Blowen op schoolplein en bij speeltuin wordt verboden in Epe
    PREMIUM

    Blowen op school­plein en bij speeltuin wordt verboden in Epe

    Samen blowen of een ‘gezellig pilletje’ snoepen op een hangplek? Op een aantal plekken in de gemeente Epe wordt dat verboden. De gemeente gaat het gebruik van drugs en middelen als lachgas verbieden op onder meer schoolpleinen en speelterreinen. Meerdere politieke partijen vinden dat nog niet ver genoeg gaan. Zij willen het verbod liefst invoeren in de openbare ruimte van de gehele gemeente, maar dat druist in tegen de wet.