Zo'n 5000 besmettingen zijn er afgelopen etmaal vastgesteld in Noord- en Oost-Gelderland, IJsselland en Flevoland samen.
Volledig scherm
Zo'n 5000 besmettingen zijn er afgelopen etmaal vastgesteld in Noord- en Oost-Gelderland, IJsselland en Flevoland samen. © ANP

KAART | Overal zijn het grote getallen wat corona betreft, toch zijn er ook nog verschillen

CHECK JOUW GEMEENTEIn Flevoland zijn afgelopen etmaal meer coronabesmettingen vastgesteld dan gemiddeld in Nederland. Binnen die provincie zijn er echter grote verschillen te zien. In Noord- en Oost-Gelderland en IJsselland lag het percentage juist iets lager dan het landelijk gemiddelde.

 1. Wacker boekt doelpuntrijke zege, Rohda Raalte sluit geweldig jaar in stijl af en Robur en KCVO stellen teleur
  Liveblog

  Wacker boekt doelpunt­rij­ke zege, Rohda Raalte sluit geweldig jaar in stijl af en Robur en KCVO stellen teleur

  Op overtuigende wijze kampioen worden in de eerste klasse en vervolgens uitstekend meedoen in de vierde divisie. Rohda Raalte won in de laatste reguliere speelronde van de eerste seizoenshelft met 2-0 van De Zouaven en sloot daarmee een geweldig jaar in stijl af. Wacker gaat eveneens met een prettig gevoel de winterstop in, terwijl Kraggenburg en Lemelerveld flink aan de bak moeten in het nieuwe kalenderjaar.
 2. Columbia diep in de problemen, Rohda Raalte veel te sterk voor Alcides en Heino pakt uitstekend punt
  Liveblog

  Columbia diep in de problemen, Rohda Raalte veel te sterk voor Alcides en Heino pakt uitstekend punt

  Alcides won de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop en was er alles aan gelegen die zege een goed vervolg te geven op bezoek bij Rohda. Maar de promovendus uit Raalte bleek een paar maatjes te groot voor de Meppeler ploeg. Heino pakte knap een punt in en tegen Hoogeveen, terwijl Schalkhaar een belangrijke overwinning boekte op AZC. Columbia beleefde daarentegen een dramatische herstart.