De coronakaart van 12 juli 2021.
Volledig scherm
De coronakaart van 12 juli 2021. © LocalFocus/ANP

KAART | Problemen in Deventer houden aan, opvallend aantal coronagevallen in Urk en Staphorst

CHECK JOUW GEMEENTEDeventer blijft onverminderd de lijst aanvoeren met de meeste besmettingen in de regio, met 75,5 besmettingen per 100.000 inwoners. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers. Staphorst en Urk - voorheen nog brandhaarden - scoorden afgelopen etmaal juist opvallend goed.

0 reacties

 1. Angst voor overnamegolf van bedrijven in Oost-Nederland: ‘Hier word ik dus niet blij van’
  PREMIUM
  7

  Angst voor overname­golf van bedrijven in Oost-Nederland: ‘Hier word ik dus niet blij van’

  Investeerders maken jacht op onze middelgrote bedrijven en dat is slecht nieuws voor de grote opgaven waar we voor staan, zoals klimaatverandering. Overijssels gedeputeerde Eddy van Hijum (CDA, economie) maakt zich daarover zorgen omdat private investeringsfondsen vaak meer gericht zijn op snelle winst en rendement dan op een duurzame toekomst. Maar veel mogelijkheden om daar wat aan te doen, heeft hij niet.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.