Uitbater Martin Goedejohan bij het fietsoplaadpunt van het Hof van Salland in Diepenveen. Bij talloze cafés en campings in de regio is het mogelijk om je fiets op te laden. Sommige gemeenten denken na over openbare oplaadpunten.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitbater Martin Goedejohan bij het fietsoplaadpunt van het Hof van Salland in Diepenveen. Bij talloze cafés en campings in de regio is het mogelijk om je fiets op te laden. Sommige gemeenten denken na over openbare oplaadpunten. © Ronald Hissink

Laadstress met de elektrische fiets? Geen zorgen in de Achterhoek en Salland: ‘Een stukje service’

Nederland pakt tegenwoordig massaal de elektrische fiets. Naar school, voor de boodschap of voor een lange fietstocht door het platteland en de natuur. Maar de accu’s houden het geen honderden kilometers vol. Slaat de laadstress al toe? De Stentor bekijkt hoe eenvoudig het is om je fiets op te laden in de Achterhoek en Salland of in steden als Deventer en Zutphen.

0 reacties

  1. Rohda Raalte blijft steken op 2-2, Heino onderuit op eigen veld en Voorwaarts houdt huis tegen RKHVV
    Liveblog

    Rohda Raalte blijft steken op 2-2, Heino onderuit op eigen veld en Voorwaarts houdt huis tegen RKHVV

    Het duurde even, maar twee weken geleden was het eindelijk raak: Heino boekte op het veld van Alcides de eerste overwinning van het seizoen. Die heeft in de thuiswedstrijd tegen SJC helaas geen goed vervolg gekregen. Ook Rohda Raalte wist niet te winnen, al zal het tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat in Hoogeveen. Columbia beleefde opnieuw een teleurstellende middag in de eerste klasse D, terwijl Voorwaarts juist uithaalde tegen RKHVV.