Hollandse Hoogte / ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© Hollandse Hoogte / ANP

Meer dan een half jaar wachten tot je geopereerd kan worden: wachttijden in ziekenhuizen lopen nog altijd op

De wachttijden voor behandelingen lopen in de meeste ziekenhuizen nog altijd op. Terwijl beloofd was dat patiënten die door corona wachten op uitgestelde zorg, sneller geholpen zouden worden, laten de meeste behandelingen juist nog langer op zich wachten.

9 reacties

 • M Van Deventer

  1 maand geleden
  Beste Groen Geluk, ik ben heel benieuwd naar de onderbouwing van uw stelling dat er uitsluitend bezuinigd wordt door het kabinet. Een lang verhaal hoeft niet hoor, een verwijzing naar een website o.i.d. is voldoende.
 • Groen Geluk

  1 maand geleden
  Wat heeft wel of niet gevaccineerd nu te maken met deze wachttijden? Gaan we dan ook alle obesitaties patiënten , rokers, drinkers, blowers, enz enz uitsluiten van zorg? Is uitsluitend bezuinigd op zorg door het geweldig kabinet , ingewikkelder is het niet!
 • J Kruize

  1 maand geleden
  Bewust niet gevaccineerd vanuit een overtuiging? Ziek het dan maar gewoon uit met je overtuiging. Niet vaccineren maar toch beroep doen op zorg? Hmm eerst zeggen mijn overtuiging zegt .... en als dat niet helpt dan in eens welzorg claimen vind ik zeer vreemd. Dan werkte de overtuiging dus niet goed. We hebben de middelen om ons tebeschermen, diemagje ook gebruiken.
 • Ad vd Elzen

  1 maand geleden
  Mensen, er zijn in Nederland 39.000 ziekenhuisbedden. Ongeveer 1% wordt bezet door covid patienten. Wat gaan die vaccinaties dan nog uitmaken? Misschien hebben sommige mensen een beetje een bewustzijnvernauwing.... Arnold van den Elzen
 • M Van Deventer

  1 maand geleden
  Op basis van onze ervaring het afgelopen jaar herkennen wij ons niet in deze situatie. Onze ouders hebben helaas diverse operaties moeten ondergaan waaronder 2x staar en waren verrassend snel aan de beurt. Het gaat in deze gevallen echter niet om Isalaklinieken maar om het Deventer ziekenhuis en het MST in Enschede. Dit artikel lijkt voornamelijk te gaan over Isala, wellicht de titel aanpassen?